Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Моят опит с Германска Нова Медицина (ГНМ)  (Прочетена 10985 пъти)

zinaida

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 200

Да споделя последната случка с дъщеря ми. Ще я опиша подробно за по-голяма нагледност. Една вечер започна да говори с дрезгав глас и се оплака че много я боли гърлото. Вариантите бяха 2 -веднага я попитах дали е имало нещо през деня , което е искала да каже на някого, но е премълчала. Помисли няколко секунди и заяви "Ами не. Няма такова нещо"
Остана вариант 2  -попитах :Имаше ли нещо , което си искала да се случи, почти си представяше ,че ще стане , но не се случи? Отново помисли няколко секунди и ми каза " Ами да мамо, днес вуйчо обеща да ми направи тостери , представях си ги колко са вкусни , но той не успя да намери машината като отидохме у тях е не ни ги направи!
Казах й , че ние имаме такава машинка за тостер ( но много отдавна си прашлясва в шкафа) и на другият ден специално й купих питки за тостер ( дори се пошегувахме с мъжа ми , че не съм вярвала че ще се засиля в магазина за вредни питкеи с цел здраве :)  )
Направих й така  чаканите тостери.
И детето се оправи. Не съм давала абсолютно никакви медикаменти. А изглеждаше видимо не добре предишните дни.
Когато имам възможност ще споделям случките около нас , защото все за някого може да е ценно .
Поздрави
Активен

Сочи

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 77

 :Content_14:
Чудесен подход zinaida, прекрасно се справяш.
Механизма действа безотказно и при нас. Всъщност накрая става навик да се споделя на момента всичко, което би могло да бъде дразнител и съответно причинител на някоя болест. И въобще не се стига до болест.
 :peperudi:
Активен
Ние  не вярваме на това, което виждаме, а виждаме това, в което вярваме.

Ветом България

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 5
  • Ветом България

Здравейте може ли да задам един казус......
  Поучих пърхот, може ли някой да помогне да открия конфликта и да се справя с неприятния козметичен поблем.
  От 5 месеца съм на нова работа, един от по-нискостоящите от мен постоянно се дъни - порво си правихме приятелски забележки, но постепенно тонът ми стана по-сериозен. С шефа се разбираме много добре, но един ден ме извика и ми направи много сериозна забележка, че съм се карал на еди кого си ... Опитах да обясня ситуацията но категорично не бях изслушан - просто си виновен, толкова. Успях да простя и да продължа с нужното самоуважение, веднага след като се справих вътрешно с проблема изкарах вирусна инфекция с отпадналост, болки в сливиците и температура. После неочаквано се появи пърот. Не изключвам пърхотът и описания конфликт да нямат нищо общо, но нямам спомен в отрязъка да съм разрешавал или пък изживявал някакъв конфликт, по описаните от новата медицина критерии .... :Cherries
Здравейте, пърхота е решен конфликт на изоставяне. Особено от родител, майка, баба,  липса на погалване по главата , близост и подобно. Отсъствие на такъв вид контакт. Никакви лекарства не помагат и никой друг не може да помогне освен индивида (същото е и при животните) да си помогне сам, като реши конфликта и неговите повторения.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.099 секунди с 22 запитвания.