beelee, остава да е последното, наистина
( за чувството за хумор)
Другото нека го приемем като лека провокацийка
Не че го правя умишлено , но това е похват, прекрасно усвоен от разни журналисти и др тем подобни майстори на словото ,че и на действието, - лека провокацийка отприщва понякога у опонента неподозирана енергия към творческа изява и др. завидни умения..
Аз щях да те хваля ,за два твои много силни поста . Същност, пак ще те хваля ,но в друг раздел.
За кокалите обаче ,нещата стоят така -дори и да има някаква ползица , в месния бульон при варенето се настаняват всичките отрови от месото. Даже някой от руските лечители беше казал за него - "Директно в тоалетната" . Докато при зеленчуците било обратното - полезните вещества преминавали в бульона.
Ortodoksalen , ти направи силно включване , да те поздравя и аз с добре дошъл!
Само искам да те помоля , да полагаш малко повече старание ,избирайки подходящата дума от "базата данни"
Ако изобщо си изчел до края поста ми за Пашкулев , посочи ми къде съм казал или намекнал , че е "ПРОСТ "??!! Или че изобщо е такава идейната линия?
Другото е да не знаеш значението на думата, но за това се съмнявам. Ако обичаш, намери по-подходяща дума и си редактирай поста.Ще ти бъда благодарен.
Имаш право да разбираш "
стремежът към материални натрупвания" по много начини. Това ,което исках аз да кажа ( и което май отново ти е убягнало) е че има разлика между "стремеж към материални натрупвания " и " КРИМИНАЛЕН стремеж към материални натрупвания" . Какво , ако дойде някой и ти открадне всичките спестявания и те остави бос до кофата за боклук - ще го потупаш по рамото заради благородния му стремеж ли ? Тук в сайта досега не е имало хора, които да симпатизират на кражбата и на липсата на морал, доколкото съм запознат. АКО НЯКОЕ ДЕЙСТВИЕ НЕ Е САНКЦИОНИРАНО ,И ТИТУЛЯРЪТ МУ ПУБЛИЧНО РАЗОБЛИЧЕН, ТОВА НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ
НЕ Е МОГЛО И НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ !
( Навремето Джон Ленън беше осъден да плати 150 000 долара ,/ съответстващи на поне 500 000 сегашни/ защото се доказа ,че ползвал за някоя от песните си някаква мелодийка на друг музикант! )
В известен смисъл всички ние тук сме крадци. Въпросът е в степента.
(Какво , да не би някой да е платил за Windows-а ,благодарение на който си щракаме по цял ден по любимия си компютър? Ако някой не знае - той се продава ( струва около 200 $ ) Това че някой е успял да го "хакне" и да ни го инсталира за безплатно ползване не ни оправдава като че ли
)