Как се развива моят хормоналният дисбаланс:1. Купих си крема Мунрайс и надлежно се мажа ( вече втори ден).
2. Пия МСМ от около 25 дни вече. В дните, в които за експеримент реших да завиша дозата ( 6 супени лъжици ), получих като страничен ефект треперене на ръцете и "подкосяване на краката". Щом минах на намалена доза ( 1-2 с.л.) всичко си влезе в норма. Ефект спрямо акнето или осезаемото състояние на кожата ми - засега никакъв. Обаче упорствам, а и съм си купила опаковка от 1кг, ще си я пия:) до дъно.
3. Пия ( или по-скоро гълтам без да дъвча ) хрян с лимон - 2 седмици. Гнойни пъпки продължават да си избуяват, не ги мори даже люто. Ще изкарам обаче още седмица и с хряна, че тати се постара много да ми го намери, а на пазара за едно мизерно коренче ми поискаха 1.50лв, кожодерите!
4. Храня се преимуществено със свежи салати ( самоделки, защото последната салата в заведение ме отврати ), кълнове от боб мунг, леща, пшеница и люцерна, оризовки, по малко хляб Вита, студено пресовано олио от грозде, зехтин,смляно ленено семе и когато успея - зелении от сорта на рукола, копър и магданоз, семки от слънчогледово семе и орехови ядки - ама само от дъжд на вятър.
5. Другата седмица ще си купя сокоистисквачка и ще направя 1 седмица само на смутита със зелении и водорасли на прах и зеленчуково-плодови сокове.
Силно се надявам соковата акция да повлияе акнето ми, най-сетне. Стискайте ми палци, ще пиша какво се случва