Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Още един нов член на форума :)  (Прочетена 5143 пъти)

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
Re:Още един нов член на форума :)
« Отговор #20 -: 25-01-2010, 20:40:38 »

Злояд, нещо напоследък усещам се заяждаш с мен.
Както аз не давам непоискани съвети, така, ако обичаш, и ти го спазвай това. Поне към мен.
Умереност, крайност- всеки по различен начин го разбира.
И какво го намеси Блейд с тия 92 дни? Не е той мъжът ми. Не четеш внимателно.  :D
Също така изобщо не си запознат със случая, за да се изказваш.
Давам непоискани съвети, защото всеки разбира здравословния начин на живот по различен начин и когато някой се усети и пита в раздел "Здраве" е по-вероятно повечето от нас да нямат адекватно мнение по въпроса и той да си остане висящ. Това, че някой има мнение, различно от твоето, не значи че се заяжда. Не съм разбрал за кого става въпрос, защото оспамихте темата на човека.

Както и да го чета мненнието му, не го разбирам. Съжалявам...
Мнението ми се състои от две части:

Едната е за принц Сидхарта, който известен период е водил крайно аскетичен живот, усетил се е и впоследствие е станал буда.
Другата част от мнението ми е за тялото - то е съвършенна система, която, ако бъде достаъчно изчистена ще се поддържа сама в това състояние, но съм те подценил. Тялото е съвършенно, но начинът ни на мислене не е и затова колкото и здравословно да се храним трудно е да се постигне идеално здраве с неправилен начин на мислене. Факта, че виждаш нападки там, където най-малко ги има означава, че по някакъв начин си нарушила вътрешната си хармония и търсиш под вола теле с което нарушаваш хармонията с околния свят.

Блейд, извинявай, то недоразумението вече е повече от очевидно
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
« Отговор #21 -: 25-01-2010, 21:29:22 »

Какво значи оспамихте темата на човека?
Направете строги правила тогава. А модераторите, моля, изтрийте ненужното. Не държа изобщо някой да ме чете.

Да, не отричам, че всеки разбира здравословното по различен начин. Но не забелязах тук някой нещо да пита, че да се включваш и да ме/го наставляваш. Имай си мнение, но не съм го търсила.

Благодаря ти за психо профила!
Трудно е да се каже извинявай. Това знам аз.
« Последна редакция: 25-01-2010, 21:31:43 от Вери »
Активен

Милен

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
  • Бате, шопска салата ядат ли суровоядите?
    • RecipeMagician.com - Магията на суровата храна
« Отговор #22 -: 25-01-2010, 21:36:52 »

Еее, приятели, не мисля, че разговора отива в правилната насока. Вери визира мен в пречистването, и ако това ще успокои масите, изобщо не е случайно хрумване или непроучена забежка/затея.

Всеки разбира по своему здравето и начините за постигането му. Благодаря, че има обезпокоени за моето състояние (все пак не сме забравени  tooth ) . Аз в действителност преяждам в момента от сокове, следя си състоянието, съгласувам всяко действие със специалисти, чета, образовам се и се уча да помагам на останалите в подобно начинание.

На всички искам да пожелая крепко здраве по един или друг начин, все пак самия факт, че сте се събрали да споделяте на суровоядна тема означава, че сте на една вълна. "Грабвайте сървовете" и се наслаждавайте на мига!  :flowers2:
Активен
For the world you are someone,
But for someone you are THE WORLD!

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #23 -: 26-01-2010, 09:54:46 »

Аз също смятам, че Злояд прекалява с тона. Също считам, че отношението му към мнението на Вери е доста нетолерантно.  А може би и към други мнения във форума.
Вери, знам, че не се ядосваш заради Злояд, но искам да искажа подкрепата си.
Блейд, извинявай, че в твоето представяне се развихри този спор.
Активен
Намасте :)

rima

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 512
« Отговор #24 -: 26-01-2010, 11:55:08 »

Много се радвам на такъв ентусиазъм като на Милен, същевременно придружен и с консултации от специалист - супер! Най-хубаво е, че имаш подкрепа от близките в това сериозно начинание. Успех!

Blade, добре дошъл  :love_028:
Активен

Страницата е създадена за 0.064 секунди с 23 запитвания.