Здравейте, реших да водя дневник при вас ::)Имам нужда от подкрепа.От известно време се самодиагностицирах с хранително разстройство, хиперфагия.Има много за този проблем из нета, отговарям на всички признаци.При мен причините си бяха от чисто битов характер, проблеми всякакви, няма да обяснявам, не му е тука мястото, но депресията ме докара дотам, че буквално съм се опитвала да се самоубия с храна.Не знам дали поста ми е за този форум, но ми се струва, че трябва да хвана някаква пътечка и ми хареса духа тук.По принцип не съм суровояд, но спазвам всички пости по православния календар от години, днес започвам житен режим за период от 10дни, а след това ще си изкарам Коледните пости до края, като ще се стремя да ползвам идейки от форума :CherriesДосега съм правила всякакви диети, но в последните две години нещата нещо излязоха от контрол, постоянно се лашкам от периоди с гладуване към периоди с преяждане.Качих за две години 28кг.И преди да напълнея толкова не се харесвах, но сега пък съвсем.Реших, че не може повече така и ето ме тук.Иска ми се да си създам трайни навици и здравословно отношение към храната.Целта ми не е само да отслабна, а да се излекувам.На другото гледам като на допълнителна екстра :)Когато правя житен режим душата ми лети, чувството е уникално(всъщност не на вас трябва да го казвам), затова започвам пак с намерението след него да продължа да се храня поне с 70-80%сурова храна.