Да , Ани, без пробиотици. ( Пък и кой знае какви ще нацелиш , пълно е с ментета )
И най-полезната храна , добавка или билка на света не е удачна по време на лечебно гладуване. Организмът трябва да изключи напълно външните "будалкания" с това онова и да си мине на вътрешно (ендогенно) хранене. Но това ти би трябвало да го знаеш, след като си предприела такъв сериозен срок. ( Познаването на материята е отговорност към най-скъпото ти - твоят собствен организъм
)
Ти явно си на принципа - "мъж искам, сега го искам "
, който си има своето преимущество .
Най-вероятно си тип "кафа" ( или с преобладаваща " кафа") и ако имаш допълнително и целулит, тогава гладуването има малко по-различно
външно протичане.
Ще трябва да пусна малко сериозна литература по лечебното гладуване. (Напомняйте ми)
На български са излизали само "популярни" четива. Дори и титанът проф. Юри Николаев избра този начин на представяне на метода. Добрал съм се до много сериозни научни разработки ( на съответния медицински "жаргон") и доклади от научни конференции , където професори , академиици и цели медицински колективи представят резултатите от прилаганите в медицинската практика методи на лечебно гладуване. С една дума - резултатите са фантастични. Естествено , у нас за това не се обелва и дума.. Превел съм много малка част, останалото е на руски.
Другите държави просто не са заинтересовани да инвестират в развитието на този метод и с изключение на няколко еретика като Шелтън, ( подложени на осмиване и маргинализиране) никой нищо не е написал и изследвал в последните 50ина години.
Това е и отговорът ми към тези, които (нямайки друга работа
) се опитват да се гъбаркат с това , че залагам на руските източници.