Всеки ден ям по 2 ябълки, ама и куп боклуци покрай тях
Здравей
Бъди една идея по-отговорна към себе си и бременността си ! Непълноценното хранене е основния фактор, оказващ влияние върху физическата и ментална дегенерация на бъдещия ораганизъм. Като причините за дегенеративните процеси се крият във влошеното здравословно състояние на половите клетки или с други думи на репродуктивната функция. Отслабената плазма на половите клетки се дължи на непълноценното хранене на родителите в периода на зачеването и последващата бременност.
Вродените дефекти , спонтаните аборти , преждевременните раждания, разданията на мъртви деца , наследствената изява и обремененост се обяснват точно със здравословното състоянието на яйцеклетката и сперматозоида. Всички близки или далечни проблеми започват още с вътреутробното развитие на организма. Точно поведението ни на хранене в момента се отразява в най-голяма дълбочина на развитието на бебето, като пораженията градират от лека степен на увреждане до необратимост ....
Защо го казвам всичко това ? Две мои познати , върли противнички на ваксините , не ваксинираха децата си. Предполага се, че са абсолютно здрави ! Едното дете (3 год момиченце) е с епилепсия. Другото –момченце (4.5 г) с Даун и дефект на езика. И двете се „хапят” , че патологията им е отключена от skip-натото ваксиниране
...................... Опитах се да им обясня, че тези изяви (не мога да съм сигурна ..) са налице, благодарение на надостиг на жизнено важни нутриенти по време на бременност и кърмаческия период, на лошите хранителни навици, сериозната консумация на преработени храни и средата на отглеждане. Но, не . Предварително обречена кауза
Късото съединение било само в моята глава.
Синдрома на Даун се свързва с авитаминозата на витамин Е . А именно витамин Е е натоварения витамин за правилното функциониране на жлезата ... какво излиза? Че именно от естеството на нашите хранителни навици зависи качеството на физическото и ментално здраве на бъдещото поколение. Помисли върху това ...
Видях, че си ми писала ЛС, но не мога да изпращам съобщения за момента. Около хранителния ми план нищо интересно не се случва. Придържам се към обикновения – 2 салати по около 300-350 г и няколко фреша. Наблегнала съм изключително на алкалните храни, кълновете, големия дял на зеленолистните и суперхраните (хлорела, спирулина, афа,келп). Старая се колкото е възможно по-разнообразно да се храня. Ползвам дехидратора по-често отколкото обикновено . Експериментирам различни рецепти за крекери и блатове за сурова пица. Бях изключила мазнините напълно от средата на миналата есен. Сега съм ги включила отново в символични количества – главно под формата на накиснати ядки в салатата или бананов шейк, авокадо, кокос. Екстрахирани масла ме ползвам. През първите месеци гладувах 1-2 дни седмично. В момента съм я преустановила тази практика. Продължавам с практиката и адаптацията към слънчевото хранене ежедневно. Пия дестилирана вода. Сол не консумирам (макар че четох колко е ползна за околоплодния мехур) . Старая се да се храня с максимално чиста екологична храна.Отдала съм се по своему на най-важното период в моя живот дотук. Радвам се на комфортния уют на дните, които засега минават безаварийно. Старая се да си осигуря достатъчно сън през денонощието (иначе практикувам полифазния вариант), почивка и релаксация. Включила съм практиката на дихателни упражнения и йога, умерено до енергично ходене поне по 2 часа на ден. Наялизам в 8 -я месец . Стартирах 42 кг. В момента съм 50,5 кг. Изготвям план за раждане . Спряла съм се на една по необичайна жизнерадостно- терапевтична идея - подводно раждане с акушерки делфини
Надявам се да успея да я осъществя. В момента чета публикации на Игор Чарковски , взех си и няколко книги на проф. Столешников . И това е другия момент, който смятам да контролирам. Аз също смятам, че плацентната кръв е най-важна за здравето на организма през целия му живот. Затова ще съблюдавам правилата докрай
Лека бременност