трети ден....
как ми е лошооо, ама какво пък ще си полегна, нали съм в отпуска. Тая сутрин едвам заведох детето на училище, даже приседнах до даскала докато ми каже две думи, защото много ми се зави свят...
Знам аз ,че се лигавя хората гладуват по сто дни,първите 7-8 за никого не са проблем, само за мен...
Абе кога ще ми светне, ще ми се избистрят мислите?в момента действам на толкова бавни обороти, че се чувствам като надрусана
Malina и при мен е така, не се притеснявай! Лошо ми е и на мен, чак ме е срам да си го призная, че не мога да издържа повече от 3-4 дни на вода.Лигла съм си какво да се правя
Но това, че си се заела да гладуваш си е за поздравления. Гледам не си гладувала много, но ми се струва, че това че си 100% веган и суровоядец би трябвало да ти помогне на 100%. Аз преди последния плодово-чаен режим правих подготовка за него като постепенно намалях храната, правих клизми и се настроих доста добре към това, което ще ме сполети психически.Така и не усетих как минаха 20 дни беше много лесно, мисля, че така ще направя и за водното. Това, че си в отпуск е голям плюс, наслаждавай се на гладуването
Скоро трябва кризата да мине! Успех