Здравейте
Точно на 24 март направих първото си прочистване, като стриктно следвах указанията. Всичко премина отлично, нито нарушен сън, нито болки, нищо. Единствено към 3 през нощта се събудих и изхвърлих няколко камъчета. Като цяло общото им количество не беше внушително, но пък имаше 10тина приятели с големи размери.
Както и да е, след прочистването, преминах на програмата Tissue Cleaning Through Bowel Movement, където се пие зелена глина, ябълков оцет, ябълков сок, мед + различни добавки. След това пък продължих с друга детокс програма, където се изключват, освен стандартните вредители, банани, ягоди, всякакви пшенични култури, портокали и грейпфрути. И всичко беше наред, но преди около седмица ми се подуха сливиците и ме удари отново алергията, която ме преследва от години, но през последните 1-2 беше по-лека - сърбящо небце, запушен нос...
Наистина ме е яд, защото приемам качествени витамини и минерали, допълнително и хлорофил, хлорела, спирулина и Cellfood, ежедневно и куркума, черен и червен пипер, много чесън и лук, както и сребърна вода и отвреме на време си правя някоя друга сесия със Zapper-а.
Въпросът ми е - според вас кой би бил най-добрият вариант - да направя още 1 прочистване на черния дроб директно, да намаля добавките, които приемам, да включа/изключа нещо напълно от хранителните си режим или заобикалящата ме среда?
Благодаря предварително