Отсъствах от страната известно време и това е причината да не съм писал в Дневника.
Накратко последното около мен....По Нова година опитах какво ли не извън обичайните ми плодове и зеленчуци.Успокоителното е, че бяха много малки количества.
След празниците до вчера отлетях за една тропическа дестинация.Поддържах режим от папая и манго и папая и после пак папая и...папая.Уникален плод.Ще съжалявам за него.Не съм го срещал в България.
Никакви ядки или протеини и въпреки това бях с огромна енергия.По три до четири пъти дневно гмуркане при рибките в кораловият риф/то това и беше целта на ваканцията де/...Опс .Пропуснах да призня, че един ден хапнах омлет със зеленчуци на закуска.Направен само от белтъците.Не се почуствах зле.„После си продължих с обичайното меню- папая.
Килограми нито свалих, нито качих.Мисля, че съм по скоро надому, но от високата влажност на климата в тропиците задържам вода.Ден два да отминат след прибирането ми в София и ще засеча теглото.
Тук веднага се запасих с дежурните -ябълки , банани, мандарини ,портокали и фурми .Имам да компенсирам една вечер с гиганстски провал в режима ми, който се случи при връщането към БГ и престой от един ден във Виена.Но за това друг път ще разкажа, че сега още ме е срам.