Здравей Рибката
Благодаря за инфото. Не бях чувала историята на Матео Дел'Осо.
Четох за ЕДТА почти всичко на български в нет-а. По същност е някаква киселина. Има я и в течна форма. Което ме наведе на мисълта за лимонов сок и домашен ябълков оцет. Мисля , ако намеря накой със специалност химия, да ги сравни и да ми обясни прилики/разлики между трите.
Най малкото-тук в България ЕДТА се произвежда в завод и туба 5 литра струва стотинки. А американските течна форма и таблетки са десетки долара (точно не мога да кажа в момента). Не е излишно да се знае това. Друго-тук във форума има линк към сайт, с описан точно един режим на лимони (не повече от десет дни), за детокс и може, и намаляване излишното тегло. Има такъв режим и с ябълков оцет. Тези мисли ми се въртят в главата засега. Предстои да проучвам още.
Но така или иначе съм се насочила към очистване, дори и да отнеме година-две.
Като цяло с вегетарианското хранене е много добре. Не е боледувал тази зима. (Освен като се съблазни от един пакет бисквити с Е-та. И като излапа целия пакет, както си стоеше вкъщи му се появи хрема. Обърнах му внимание как му е подействало.)
Vazhishtavam ti se i zelaja mnogo podobrenia na sina:)
Благодаря. Бавно и постепенно...
Мен пък, много ме окуражи разказа ти за дъщеричката ти, която се занимава с музика
Поздрави!