Подкрепата и информацията ви са просто безценни, защото на самите майки в подобно на моето положение им е трудно да се откъснат от мисълта,че страдат и да се заемат дори и с малки действия, дори и с мънички стъпки.
Светльо, не ми се удава да намеря е-вариант на книгата на Пол Брег, но ще упорствувам.
Вери, отново
, това е важно за мен, тъй като, от скоро споделям всичко това и с други майки (засега само с две по-близки и действени), чиито деца имат подобни затруднения.
Лейла, благодаря за поздравите
!
По отношение на аутизма (повлияване в положителна посока), и в тази област сме си малко с 50год. изоставане. Е, сега се налага да наваксваме.
...на запад имат опит с някакви диети, но за мен то си е: Здравословен начин на живот, като цялостна концепция. (Вегетарианство без колебание).
П.П. От къде си намерила глина за вътрешна употреба?
[/quote]
Темата за хумата тук във форума ме вдъхнови. (Дано Бате Бино намери време да сподели повече, че той наистина има опит.) Пуснах линк и
ТУК . От аптеката си взех зелена. Преди това четох в нет-а. А и вече бях ползвала.
Злояд, мерси!
'ми той от малък ги поглъща със семките, верно! Чак съм му се чудила.. ще пробвам и ще наблюдавам.
Кейт! That is the spirit!
Bela, много вярно.
Това е само едно малко добро начало. Търпението и постоянството са ценни човешки добродетели.
Продължаваме спокойно и уверено напред