Здравейте,
търся много добър диетолог, всъщност искам да разбера ТОП диетолозите в България. Типът диетолог, който търся е:
- да работи не само с хора в добро здраве, а и с такива които имат различни здравословни проблеми, поради
не добър начин на хранене и др. "причинители" натрупвани с години
- да има видими постигнати резултати с негови клиенти (но не само на хартия ами говорим за истински резултати)
- човек, който се интересува от алтернативните методи не само за лечение ами и за начин на живот и т.н.
- човек, който знае как да общува с хората, които имат нужда от неговата помощ. Обеснява, помага и мотивира хората в процесът, а не търси само финансовата изгода
- човек, за който е задължително да обогатява своите познания постоянно. Не желая хора от тип-а "Аз имам Х на брой сертификати/курсове и знам всичко, нямам нужда да се развивам повече, време е само да печеля пари"
- ще бъде много добре, ако осъзнава различни аспекти, които биха допринесли за по-доброто развитие на цялостното състояние на човека в нужда, като: правилно дишане, нужна физическа активност за по-добро общо състояние и т.н., а не само наблягане на това с какво е правилно да се храни. Разбирате идеят тук.
Мисля, че се разбира какъв човек търся. Това не е прищявка с всички тези "изисквания", просто искам да намеря наистина професионалист в това което прави, тъй като имам нужда от него.
Не случайно, съм избрал категорията "Алтернативна медицина", защото типичният "доктор", някак не влиза в категорията човек, който търся.
Надявам се да има хора, които вече са минали по такъв път, имат опит и могат да препоръчат човек. Разбира се, ще бъде много хубаво да разкажат малко повече, защо точно даденият човек смятат, че е добър и т.н.
Благодаря ви предварително за помоща, която ще окажете!