Поздрав в стил Пипи Дългото Чорапче
Здравейте, очарована съм от богатството на това място. Казвам се Галя и съм на почти 49 години. Чувствам се на 25, ако се брои
. Живея в Англия от две-три години. И съм генерално задръстена с боклуци. Та казах - до тук. Смятам да си изпълня думата.
Решението ми се мотае в главата още преди Нова година. Знаех и как ще започна - с 20 дневно "гладуване" на плодове и чай (гол, не искам с мед). Имам навици за това, правено е неколкократно в годините. Но продължението е такова за пръв път. Появиха се разни проблемчета. Смятам, че клетките ми имат въпиюща нужда от това... И тялото като визия
За здравословния ефект от суровоядството знам от мой познат. Излекуван от астма и изобщо... Това, което ме отблъсна тогава, беше неговия фанатизъм. Не обичам така. Приемам за момента всичко като забавление, правя го с усмивка. Страхоооооотни рецепти, определено ще има експерименти
Гладуването вече е факт - 20 дни. Аз не ям особено много, когато съм на плодове, не съм им велик любител, признавам. Справям се без проблеми, никога не съм имала ефектите, за които чета от детокса - петна, прилошаване... Аз просто се чувствам прекрасно, като изключим сетивата от ухания на разни храни
От два дни зеленчуци - захранване, тоест преминаване съм суровоядство. Ще видим докъде ще го докарам, но определено идеята е да ми носи удоволствие. И смятам и така да бъде. Аз съм ужасен любител на месото, но съм се абстрахирала от него в главата си. Не само него... Мноооооого съм зелена и понякога ще питам глупави въпроси, но вие ще прощавате
Поздрави сърдечни!