Днес ми е втори ден на сухо гладуване и не изпитвам нито глад нито жажда. Току що направих една огромна салата на мъж ми(ние сме суровояди с мнооого малки изключения: когато излизаме на ресторант с приятели и тогава ядем само веган неща), преди това имах няколко часа превод, и разходка от 4 км. Единствените "странични" ефекти са слабост сега, в края на деня и това че ми е студено.
Тези усещания нямат нищо общо с повръщането, мускулните болки, главоболието и безсънието при гладуването на вода, които имах преди 2 месеца. Имам си обяснение за тези перипетии: преди това дни наред бяха вземала препарати с парацетамол заради един грип и след това ми излезаха през носа
О, да лекувам(опитвам се) няколко неща: колит, кандидоза, аменорея и гъбички по един нокът. Опитвам се да чета и повече литература от сорта на Луиз Хей и да си задавам въпроса кои мои мисли и черти на характера са предизвикали тези заболявания.
Между другото въпреки страничните ефекти от преди 2 месеца, усещането, че организма ми се чисти и че усещам тялото е страхотно. Заслужава си всяка минута гладуването, ама всяка и после при захранването много внимавам, но само 3-4 дни винаги и го правя по Пол Брег. И двамата с мъжа ми се чувстваме страхотно при това захранване. Правили сме го 3-4 пъти.
А при теб? Лекуваш ли нещо? Кой ден от гладуването си?
Поздрави и ти стискам палци.