Бате Бино,
Обърнах внимание на коментара ти за тънките черва. Преди бях чела доста, че всички здравни проблеми идват от пропускливи черва или общо казано от проблеми със стомаха. В тази връзка, най-вероятно си много прав, но ще трябва да го докажа за себе си.
Започнах прием на йодис концентрат, който не би трябвало да може да се предозира. След месец ще си пусна нови изследвания за йод и това ще покаже дали да го усвоявам или не. Не се сещам за друг тест.
За стомаха, започнах прием на провиотик, тъй като той спомага и срещу кандида. Друга сериозна причина за проблеми със щитовидната жлеза.
За бебчо, абсолютно съм сигурна, че проблема идва от мен, но тъй като вече го има, предпочитам да се съсредоточа в лечението му, отколкото да задълбая в чувството за вина. Това го оставям на децата, като порастнат (нали за всичко са виновни мама и тати:))).
На този етап, смея да кажа, че виждам подобрение в неговото състояние от иглотерапията на която ходим. Кръвообращението му се подобри, крайниците се стоплиха, имаше стафилокова секреция от очите, която преборихме на 98%. Сега остава да го докажа подобрението с кръвно изследване, което ще пусна края на месеца. Дай Боже всичко да е наред!
Колкото до шуслеровите соли. Лекувам сополи на баткото с тях, но за по-сериозни неща не видях подобрение. Разбира се, всеки случай е индивидуален.