ти се шегуваш, но това е защото не познаваш нито Бога, нито Неговата сила, нито Неговата правда, нито волята Му.
а аз наистина се лекувам, осланяйки се на Божията милост, ако ми се наложи, което се случва все по- рядко, откакто съм повярвала.
ето, наскоро след изкарване на диня предимно, бях почнала да вдигам кръвно - инцидентно, за малко, придружено със силно безпокойство, което нещо аз веднага разбрах, че не засяга тялото ми, защото то си е здраво и разбрах, че каквото и да правя с физически методи няма да има голяма полза, защото не се атакува целта.
е, просто братя и сестри се молиха за мен, аз, самата - също и тоя дух се махна - оттогава ги няма тия епизодични качваници на кръвното, слава на Бога!
а иначе, трябваше да тръгна по мъките - такъв лек, онакъв лек и всичко това касаещо тялото - да, щеше да има някаква полза, но не голяма, защото аз усещах, че нещата не са защото имам стеснен лумен на съдовете от атероматозна плака, т.е. това не касае физическото тяло, а че проблемът е на духовна основа.
същото се отнася и за коколязата, така че нека пие карамфил, нека пие каквото си ще, един ден ще си спомни за моите съвети
а ти, щото си много вещ, давай, изследвай си нещата и действай върху ДНК - то си за безсмъртие .... хахах
какво да рече човек за такава "компетентност"...
а аз ще уповавам на Господа на Силите, щото Той е Творец и Той знае как да възкреси тялото ми един ден!