Бъдете снизходителни към момичето. Едва ли сте безгрешни.
Безгрешен не съм ...и точно затова търпя критика! Ако Соня е безгрешна значи мястото й не е тук, предполагам. Това, че съм избрал да си изразя мнението в стил "Норбеков" не означава, че не й мисля доброто. Просто като човъркаш човек в болното място и го тормозиш и му покажеш колко нелепо звучи нещо, ще го накараш да се замисли ...но така или иначе май няма смисъл да обяснявам, защото цензурата е твърде силна във форума и не си виждам мнението ...така че предполагам няма да има обидени и всички ще си свирукат доволни и щастливи
Всъщност, има ли правила какъв стил точно трябва да се използва, за да се изкажеш?!
Може би това звучи по-добре:
"Привет, Соня! Много ми е драго, че най-накрая си се престрашила да се появиш във форума и да се изкажеш. Да, в началото е трудно, нормално е да изпитваш известни неразположения. Обаче ти не се притеснявай, бъди смела, продължавай по същия начин и ще успееш, всичко ще бъде наред! Все пак внимавай, възможно е да си изпила повечко вода отколкото трябва и затова да ти се е натоварил малко повече организма. Ама пък щом като си чела, че 8 чаши вода трябва да се изпият до обяд - спазвай режима, няма проблем."
Прекрасно просто