Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Здравейте и от мен!  (Прочетена 5661 пъти)

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
Re:Здравейте и от мен!
« Отговор #20 -: 25-02-2010, 10:03:56 »

За килограмите-притеснителното е,че вървят надолу,нямам какво да нося,дрехите ми станаха големи
Не е притеснително. Нормално си е ;) И моите са големи, но ги подменям. Аз от XL сега съм между S и M размер tooth
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 60
« Отговор #21 -: 25-02-2010, 12:01:38 »

За килограмите-притеснителното е,че вървят надолу,нямам какво да нося,дрехите ми станаха големи
Не е притеснително. Нормално си е ;) И моите са големи, но ги подменям. Аз от XL сега съм между S и M размер tooth
Но е финансово неизгодно tooth
Активен

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #22 -: 08-04-2010, 22:46:22 »

Относно финансите мисля скоро да си направя един разчед колко ми излиза храната горе долу и отделно за повече хора :) Ще го сравня и разхода на ''стандартно'' домакинство и ще споделя, макар че вие
сигурно сте го правили вече, а аз от скоро се издържам сама и то вече след като се храня здравословно  :)
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #23 -: 12-04-2010, 16:13:01 »

Относно финансите мисля скоро да си направя един разчед колко ми излиза храната горе долу и отделно за повече хора :) Ще го сравня и разхода на ''стандартно'' домакинство и ще споделя, макар че вие
сигурно сте го правили вече, а аз от скоро се издържам сама и то вече след като се храня здравословно  :)
Някои плодове и ядки не са от най-евтините, но като махнем привидно евтините пакетирани сладки боклуци, както и разните месни "деликатеси" май е по-изгодно. Да не говорим, че се яде и по-малко като количество.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #24 -: 12-04-2010, 16:29:16 »

Ядките се купуват на едро и тогава цената им е друга :) Аз вече се комбинирах с няколко човека за ядки и авокадо и портокали :)
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #25 -: 12-04-2010, 17:56:38 »

Даа,ядките наистина са скъпички,особено за бюджета на безработни като мен  :),а аз все още не знам къде във Варна могат да се купят на едро.И да ви се оплача,напоследък не знам какво ми става,но от време на време изпитвам неистов глад за нещо вредно  :'(,изядох и доста козунак по Великден,въпреки че нямах намерение.До обяд-следобяд всичко си е наред,но вечер като ме налегнат едни "грешни" мисли направо имам чувството,че бих изяла всичко,което ми попадне пред очите...сигурно нещо в режима куца... :'( все едно че тялото ми се бунтува...или е недостатъчна воля? :surpris_23:
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #26 -: 12-04-2010, 18:01:26 »

Mary, колкото повече ги ядеш тия храни, толкова повече ще ти се ядат. Невинното парченце козунак е способно да причини големи поразии (демек от мухата да стане слон), особено ако от скоро се храниш здравословно. Всичките ти вкусови усещания се изострят неприятно. Но ако не си ял такава храна, например, с години тя ти се струва вече гадна.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #27 -: 12-04-2010, 18:26:48 »

Аз всъщност се изкушавам основно от нещо готвено постно,а парченцето козунак далеч не беше само едно  ;D
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #28 -: 12-04-2010, 18:33:19 »

Аз всъщност се изкушавам основно от нещо готвено постно,а парченцето козунак далеч не беше само едно  ;D
Ами яж, от време-навреме, само гледай да не е готвено по обичайния начин за постни маджи - запръжки, бульони и разни бонуси - заместители. С майка ми постоянно се караме на тая тема, ама човек свикнал ли си е по един начин...Аз лично от някои постни манджи после се чувствам много зле.
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #29 -: 12-04-2010, 18:50:19 »

Аз също предпочитам ако ще ям готвено да съм го правила сама,майка ми не готви със запръжки,но използва рафинирано олио.А когато си готвя сама не слагам мазнина,евентуално я  добавям после,понякога дори няма нужда.Аз лично не съм се чувствала странно от манджите на майка ми  :D
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #30 -: 12-04-2010, 18:53:45 »

Аз също предпочитам ако ще ям готвено да съм го правила сама,майка ми не готви със запръжки,но използва рафинирано олио.А когато си готвя сама не слагам мазнина,евентуално я  добавям после,понякога дори няма нужда.Аз лично не съм се чувствала странно от манджите на майка ми  :D
Запръжки у нас няма, но нешо подправките са ми тежки, да не говорим за бульоните. Винаги съм обичала по-сурови неща.
Активен

hdeshev

• Христо Дeшeв
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 845
  • Един ученик на пътя...
    • може би блог
« Отговор #31 -: 12-04-2010, 19:38:34 »

Ядките се купуват на едро и тогава цената им е друга :) Аз вече се комбинирах с няколко човека за ядки и авокадо и портокали :)

Титане, ти нали беше в София? Казвай бързо откъде пазаруваш ядки на едро  :police:. (Може и не бързо де... имаш поне 13 дни докато свърша гладуването и захранването :Appetit_4:)
Активен
Time waits for no slave!
-- Napalm Death

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #32 -: 12-04-2010, 20:01:28 »

От борсата в Дружба, вие по морето защо не отидете до Турция , там преди Одрин веднага след нашата граница има магазини и продават ядки
Активен

Страницата е създадена за 0.085 секунди с 23 запитвания.