Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Здравейте и от мен!  (Прочетена 5660 пъти)

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 60
Здравейте и от мен!
« -: 16-02-2010, 21:16:53 »

Ето че дойде и моят ред да се представя :).Чета форума от няколко месеца,но едва наскоро се регистрирах,а едва сега реших да пиша за себе си.Казвам се Мария,на 26г. от Варна.Не съм суровоядка,целта ми е по-скоро веганството,тъй като ми се струва най-правилният избор от етична гледна точка,а и не само.Възхищавам се от хората,поели по този път именно заради етиката,а не само заради здавето си.И така,не ям месо от почти 6 месеца,а от около 2 месеца млечни продукти и яйца.Целта ми не е 100 % суровоядство.Все пак съм решила да консумирам колкото се може повече сурови неща.Проблемът е,че за няколко месеца отслабнах с около 8 кг.,а това далеч не е целта ми  :'(.В момента тежа 49 кг.Не знам защо се получи така.Може би защото нещатата започнаха изведнъж със спирането на месото и голяма част от боклучавите храни.Мислех си също,че причината може да е 36 часовото водно гладуване,което правя всяка седмица.Освен него съм правила и едно тридневно водно гладуване,което завърши с доста катастрофално захранване  ;D.Не искам да ставам досадна,за това сега спирам до тук,по-нататък повече  :).
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Здравейте и от мен!
« Отговор #1 -: 16-02-2010, 22:01:44 »

Здравей Мария, добре дошла  :love_026:. А водното гладуване не може ли да го намалиш например на две седмици веднъж по 24 часа  :)
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 16-02-2010, 22:20:42 »

Здравей Даниела,обмислям го като вариант ;D ,иначе започнах седмичните гладувания,след като прочетох една от книгите на Пол Брег.Някакси не ми се иска да прекъсвам,но ще видим...  :)
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #3 -: 17-02-2010, 09:55:54 »

Свалила си токсични натрупвания,а как се чувстваш? Увеличи семките и ядките. А може и суровите вкусотии.
Прави 24 часови гладувания.А ако ядеш повече сурово,може да ги разредиш съвсем.
Добре дошла и късмет :Content_22:
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Хриси

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 65
« Отговор #4 -: 17-02-2010, 12:08:56 »

Добре дошла и от мен  :Content_22: Успех в начинанието :)
Активен
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 17-02-2010, 12:34:20 »

Благодаря ви! :) Чувствам се определено по-добре,преди често бях отпаднала и ме мързеше доста  ;D, а сега имам повече енергия и желание за движение.
Активен

катеринка

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 171
« Отговор #6 -: 17-02-2010, 13:24:31 »

Добре дошла!Аз се славя като доста мързелива личност за всички,които ме познават :Content_4 - emotloader:. Ела да ме видиш от както ям почти сурова храна,не мога да легна за 2 минути.Дори в момента стоя права и пиша.Страхотно е!Успех ти желая от сърце!
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #7 -: 17-02-2010, 13:40:34 »

Катеринка,много ме разсмя  :D.Браво на теб,мен мързелът ме спохожда все още,но ще се оправим  :D
Активен

rima

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 512
« Отговор #8 -: 17-02-2010, 16:20:44 »

Колко си висока?
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #9 -: 17-02-2010, 17:11:13 »

169 см.,на предишните килограми си бях нормална и нямах нужда от сваляне на килограми (поне според мен :)),но сега вече започват да се виждат кокали  ;D.Все пак се успокоявам с мисълта,че се чувствам по-добре,това може би е по-важното.  :)
Активен

ribkata

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 309
« Отговор #10 -: 17-02-2010, 17:50:49 »

Добре дошла  :flowers2:
Активен

Discworld

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 258
« Отговор #11 -: 18-02-2010, 15:23:45 »

hi :sorcerer - emotloader:
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #12 -: 18-02-2010, 22:05:53 »

:)
Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
« Отговор #13 -: 19-02-2010, 08:34:24 »

:kisss:Добре дошла на малката Мария от дъртата Мария...Ей , събрахме се... колко ли на брой сме???
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #14 -: 19-02-2010, 11:19:26 »

Добре дошла :)
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #15 -: 19-02-2010, 16:32:40 »

:kisss:Добре дошла на малката Мария от дъртата Мария...Ей , събрахме се... колко ли на брой сме???

Мариите сме много и все хубави ;D
Активен

ribkata

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 309
« Отговор #16 -: 24-02-2010, 14:55:57 »

...мен мързелът ме спохожда все още,но ще се оправим  :D

Здравей и от мен  :flowers2:

може понякога да не е мързел, а необходимо творческо бездействие, моля да не се бъркат  ;)  ;D
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #17 -: 24-02-2010, 21:09:59 »

...мен мързелът ме спохожда все още,но ще се оправим  :D

Здравей и от мен  :flowers2:

може понякога да не е мързел, а необходимо творческо бездействие, моля да не се бъркат  ;)  ;D

Аз бездействам творчески от много време,защото не работя,така че вече ми идва в повече..  ;)
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 897
  • :)
    • юнак-паликлечко
« Отговор #18 -: 24-02-2010, 21:15:55 »

Добре дошла, Марийче  :flowers2:. Бъди здрава и все по-напред в суровоядството, веганизма и най-вече положителното мислене, защото с него чудесата наистина стават на 100%  ;).
За килограмите не се притеснявай - ако ядеш толкова, колкото имаш нужда, без да преяждаш и, преди всичко, се храниш с природна храна, организмът ти сам ще нацели идеалното за теб, оптимално тегло, сам ще ти подскаже. Важното е ти да се чувстваш добре  :love_028:.
Чети сайта и форума, запознай се с повечко литература, ще видиш, че има много какво да научи човек  :Confus_34:. Приятно прекарване и успехи! :kisss:
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------
Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #19 -: 24-02-2010, 23:32:00 »

Добре дошла, Марийче  :flowers2:. Бъди здрава и все по-напред в суровоядството, веганизма и най-вече положителното мислене, защото с него чудесата наистина стават на 100%  ;).
За килограмите не се притеснявай - ако ядеш толкова, колкото имаш нужда, без да преяждаш и, преди всичко, се храниш с природна храна, организмът ти сам ще нацели идеалното за теб, оптимално тегло, сам ще ти подскаже. Важното е ти да се чувстваш добре  :love_028:.
Чети сайта и форума, запознай се с повечко литература, ще видиш, че има много какво да научи човек  :Confus_34:. Приятно прекарване и успехи! :kisss:
Здравей Вики! :)Благодаря ти за хубавите думи.За килограмите-притеснителното е,че вървят надолу,нямам какво да нося,дрехите ми станаха големи,но ще следя  нещата.А иначе понякога преяждам,въпреки че знам колко е вредно   ::) ,но са ми толкова вкусни тези "нови" храни.Чета форума всеки ден(сайта също често) и наистина научавам много полезни неща.Също и книги,вчера започнах "Философия на вегетарианството",доста интересна и убедителна в това защо не трябва да се яде месо,но не веганска. :)
Активен

Страницата е създадена за 0.087 секунди с 22 запитвания.