Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Здравейте от един начинаещ суровоядец !  (Прочетена 6278 пъти)

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374

Досега не бях чувал за котка със зъбен камък, но и не съм виждал котка, хранена с котешка храна - правя си изводите от котките, които съм имал на село
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

vesselin777

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 364
  • what noone knows - nobody sees

Добре заварил , Светльо ! Естествено , че съм тръгнал по правия път , иначе нямаше да съм тук  ;D !
Активен
"Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве" - Дж. Кришнамурти

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!

Досега не бях чувал за котка със зъбен камък, но и не съм виждал котка, хранена с котешка храна - правя си изводите от котките, които съм имал на село
Предишната ми котка имаше страшно много зъбен камък, въпреки че не се хранеше само с котешка храна. Как не й опадаха зъбите не знам. Сегашната е още млада и засега е добре.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86

По принцип не е нормално животните да имат зъбен камък, особено докато са на1-2 години, но това е факт. Как да го завърша това образование. Ако знаете каква е Фармокологията и Фармацията... Просто ти пълнят главата с безброй ужасни имена и дози на лекарства и всички попиват това. Никой мой колега не се интересува от диетология  :Confus_3: и преподавателите ми с наднормено тегло... Не може да си запознат с всички химични процеси, които се случват в клетките из целия организъм и с хормоните и с клетките на имунната система и тези на бъбреците и черния дроб и да не направиш елементарни връзки
Активен

Страницата е създадена за 0.082 секунди с 23 запитвания.