Здравейте,
присъединявам се към групата с дневниците, за да споделя това-онова и да почерпя някакъв опит!
Опитвам се от години да се придържам към някакъв модел на здравословно хранене и ми се иска да премина напълно към суровоядство, тъй като и аз като повечето от вас имам изцяло положителни наблюдения от няколкото курса, които съм провеждала до момента.
Последният път, когато се подложих на едномесечен курс, беше през ноември 2010г. 15 дни се храних само и единствено с пресни плодове, зеленчуци и сурови ядки без да съм обръщала внимание на количествата. После захранвах 10 дни. Имало е случаи, в които съм изяждаля по 200 грама на ден ядки, което си много.
Резултати въпреки това имаше, не отслабнах много на килограми - от 62 свалих може би 3-4,при ръст 169 но на сантиметри беше супер. Това, което не ми хареса, е че кожата на лицето не изглеждаше добре, някак си стана сбръчкана и суха, на косата също не се отрази добре.
Наистина много ми се иска да премина напълно към суровоядството и се надявам на подкрепата на всички вас, защото днес съм решила да е първият ми ден. Нека волята е с мен!