Здравейте, нещо се случва с мен и за съжаление не се намира доктор ,който да ми помогне.
От няколко месеца започнах да забелязвам ,че след ставане сутрин нямам почти никакво уриниране до към 14ч, т.е цяла нощ да кажем от 00.00ч до 14ч на другия ден уринирам по съвсем малко( по 20 гр да кажем) и след това се започваше едно много обилно уриниране . После започвах да ходя нормално по малка нужда чак след 18ч." Отивайки на уролог една сутрин, той ми каза нямаш урина в мехура, значи няма проблем", което е абсурдно. Излседванията ми за креатин и урея са нормални. Започнах да пия лекарства като неоренал и ровитанекс, но ставаше още по зле, Непрекъснато се оригвах и се чувствах подпухнала от вода(но нямах отоци), но пак до 18ч нищо съществено не изпусках, докато не реших да спя седнала(тогава бях прибягнала до мечо грозде) и същата вечер получих разтройство и се разпишках, започнах да спя по най-различни начини без да съм легнала и нещата се оправиха, пропишках. Обаче започнах да се потя нощем по три пъти и да имам една тъпа болка под и над лявата плешка. Както и да е започнах отново легнала да спя и всичко си беше ок с пишкането. Но ето че пак спря ,но сега в добавка има и болка в плешката и около нея, която слиза и надолу, потене...Не знам какво става, вече са ми се появили и някакви кисти в бъбрека които преди докторите не откриваха...Не зная нещо притиска ли ме нощем ,че така се получава...Ако някой знае нещо моля да ми даде съвет.