Виж ся специално заради теб се появих пак, да те стимулирам да пишеш повече
хей ме, на! Чувствам се стимулирана, мотивирана и готова да писателствам.
Със суровоядството започнах експериментално и някак на шега.
То ми се струваше малко крайно, но след като започна да се усилва неприятното усещане от готвената храна - тежест, киселини и пр. реших да проверя що за животно е и ще се спогодим ли с него. Мотивацията съвсем ми се засили (не на шега) от поредната простотия и безхаберност на лекарите и пристъпих към драстични мерки, чрез които се надявам да държа сериозна дистанция между мен и докторското съсловие.
Рязко спрях "манджите", а от термично обработените храни консумирах печени чушки, люти чушки, "надупени" картофи и квасен хляб. Както вече споменах, основната храна винаги са ми били салатите, а млечните храни, които обожавах, постепенно спряха да ми се ядат. Спрях кафето. Това за месец и половина, през който имах моменти на дискомфорт, но нищо тежко и притеснително.
До момента бях правила само житни режими и реших, че е дошъл момента за следващата стъпка - плодово- чаения режим. Направих 14 дни - никакви кризи и слабост, само лекота и лекота.
От началото на тази година направих два житни режима по 10 дни и имам няколко единични дни на сух глад. До края на април смятам да направя два дни сухо гладуване и чернодробното пречистване.
Много писане, много нещо... Утре пак.