Здравейте приятели
Дани,веганството ми върви много добре,все още удържам фронта,не съм яла нищо животинско,макар,че напоследък ми се е прияло шоколад,не за друго,а защото в нас имам доста и всеки ден го гледам. Иначе много съм се пристрастила към хумуса,не суров,което хич не е хубаво,доста бобови също...ама гледам да ги отбягвам вече!
Faline,не правя ядкови млека за малкия,макар,че само веднъж опита орехово такова и нещо не му допадна,въпреки,че беше с мед и прецедено...иначе яде млечни многоооо рядко,в нас даже непрекъснато съм обвинявана,че ще го разболея,месо,риба,масло,маргарин,сладки(с изключение на сладолед и рядко шоколад) не яде,а и кашкавал. Милото,покрай моето гладуване лятото с доста неща се раздели,но аз съм доволна. Докато бях на диня,череши и домати и той ядеше това. Напоследък нещо не иска да яде домати и краставици,но пак не го оставям без поне малко салата да не е ял.
страх ме е от предстоящото приемане в детската градина,макар,че съм предупредила,че не яде месо,и ми казаха,че няма проблем,но знам ли,няма да съм там непрекъснато. Искам максимално да избегна да му дават боклуци...