След като от известно време тайничко Ви чета,задочно познавам някои от по-активните участници във форума,затова най-накрая се престраших и аз да се представя официално,казвам се Ирина,накратко за начина ми на хранене:от скоро не консумирам животински продукти освен мед,все още готвя храната си защото ми е трудно да се откажа от някои храни които не могат да се консумират в сурово състояние като картофите и макароните например,но за други съм склонна да опитам,но не знам как да ги приготвям.Нямам никакъв опит в това отношение затова много ще питам
,моля бъдете търпеливи с мен :Confus_3:Аз живея в страна където прекомерно се консумира месо и млечни продукти,но за щастие не съм срещнала сериозна съпротива от страна на близки и приятели за промяната в начина ми на хранене,моят партньор в живота ме подкрепя,в смисъл че никога не възропта за това че спрях да консумирам месо,а съответно и да готвя такова в къщи,той все още си яде месо когато му се похапва,(вече все по-рядко),не мога да му забраня,но си го прави сам,а през останалото време каквото му приготвя,без трупове
,в семейството ми няма проблем,предвид че бях вегетарианка 2 години,нищо ново,а причината сега да спра изцяло всичко животинско е много проста,освен филмчетата които изгледах за отношението към животните и бруталните убийства във фермите,бях потресена,никога не съм си представяла че може да съществува такава жестокост към беззащитно създание,но също и съдбата ме срещна с човек който отвори очите ми за истината,изцяло промени мирогледа ми,(а каква точно, е за друга тема във форума където ще споделя)за което съм му много благодарна,но както се казва: Учителят се появява тогава когато ученикът е готов,защото е безсмислено да убеждаваш някого в правотата си ако той самият сам не е стигнал до нея,е аз узрях,разбрах сама за себе си кое е правилно и съм готова да се уча,благодарна съм Ви за всяка информация която споделяте тук,не само по отношение на храната,но и много други теми които възникват по време на дискусия.Благодарна съм че Ви има,бъдете здрави и дано все повече хора следват закона на Бог