Кали, имам две сестрички. Едната пие противозачатъчни, на 15 е. Започна да ги пие, защото има страшни болки първите дни от цикъла. Оправиха се. Втората е на 25, има си приятел, чийто .... бил толкова голям, че нямало такъв размер презерватив /
, моля не коментирайте точно тази част, и на мене ми е смешно/ и искаше и тя да пие, но се разрови сериозно по български, английски и руски форуми и честно казано - за един ден й побеляха косите! Противозачатъчните са ужасно, ужасно опасно нещо!
Моля те, от цялото си сърце, не си го причинявай!!!Прекъснат акт няма ли да върши работа? Да, не е особено надежден, ама все пак...
Ти си почти колкото моята майка. Тя роди четвъртото си дете /брат ми/ на 41 години. Не искам да навлизам в подробности, в момента мисля, че леко съжалява. Но това е защото няма мъж до нея. С двама родители сигурно е по-лесно и въпреки това възрастта си оказва значение. И аз не знам какво точно искам да кажа с всичко това. Много е хубаво ако наистина искате трето. Децата са слънце, радост и извор само на положителни неща. Обаче недей с тези противозачатъчни, моля те...