Искаше ми се да кажа ,нещо умно и забавно , но преядох и ми е едно такова заспало.
В никакъв случай не мога да се връзвам на шеги и закачки.
В ежедневието се сблъсквам със доста жестоки шеги тип злобарство и просто ... не знам как да го обясня чувството. 1во инстинктивно мисля как да се защитя, понякога го правя като наранявам (паля, връзвам ) човека отсреща ( което просто не е в мой стил )
2ро премислил съм ситуацията и силно се усмихвам.
Та така , понеже това е дневник , да запиша разни неща за днес. Сигурно съм скучен с това ядене на плодове, но наистина това ям цял ден, като днес вкарах освен обичайните ябълки и банан и един голям супер сладък евтин портокал
Сега да вметна нещо за банана - хапвам го след тренировка.
Тренировката ми представлява : 1) загравяна , бягане , качване и слизане по стъпала и подобни.
2) във фитнес зала , 30 - 40 мин по кардио уредите, мускулни групи спред деня. За разлика от пъшкащите .. трениращи, аз тренирам с малки килограми по много повторения ( 15 и повече ) без напъване по железата, без силно натоварване. Стремя се да дишам правилно и да тренирам разнообразно.
За вечеря пак намачках едно авокадо с домат , мушнах го в купа с нарязано зеле , 2 шепи пшеничени кълнове и глава червен лук и преядох
А да - и малко фурми за десерт