Здравейте на всички, които споделят и ползват този сайт. Браво на мер за инициативата, вярата в нея и промените в живота и.
Казвам се Свилен.
Живея в Канада от около 8 години. От две години не ям месо, от 10 месеца не ям млечни продукти, от 6 месеца не ям риба и морски дарове и от 5 месеца не докосвам житни продукти ( в смисъл всякакви "приготвени" хлебни продукти, кроасани, франзели, хляб, баница и т.н.).
Всичко тези промени започнаха поетапно, началото бе търсене на духовно развитие и духовна промяна в мен. Пътя ми премина през много различни нива и етапи, докато с духовни техники аз не достигнах до най-очевидното "първо промени себе си и след това целия околен свят ще се промени автоматично", така и се случи.... Суровоядец съм от 4 месеца. За 2 месеца свалих 20 кг, но трябва да отбележа че аз спрях всичко друго (готвена храна) от раз !, от 2 месеца поддържам това спадане и някакси забелязвам как тялото ми придобива форма на гръцка статуя
т.е. отслабване няма чак толкова но кожата ми, косата ми и най-вече оставащите сланинки около корема се подобряват с часове и дни....
Искам да отбележа, че никога не съм имал здравословни проблеми и знам че в бъдеще няма да имам ! Просто суровоядството дойде като следващ етап в моето развитие....
Имам да споделя много, всичко което знам е тествано върху мен самия и мога да ДАМ ефекта който има върху мен. Това което научих от "всякакви" други мнения, е може би и голямата ИСТИНА, всеки сам знае за себе си с каква скорост и как да се промени, и как да расте в нейното(неговото) развитие. Прочитайки началото на сайта на мер, установих че тя е на много високо духовно ниво и се радвам че мога само да потвърда думите и, изписани из целия и сайт.
Имам въпрос, купих си буркани и искам да се пробвам да си направя кълнове, имам три вида семена и се чудя дали някой вече е експериментирал с тях ?
Имам бял боб, леща и нахут.
Прочетох в Интернет как се правят кълнове, но ми се иска ако някой знае с гореспоменатите дали се получава добре да ми сподели? Разбира се ако има време и желание.
За край искам отново да благодаря на МЕР за чудесния сайт където хората могат да споделят толкова много знания и предварително да благодаря на тези които могат да ме научат за кълновете
Приятен ден на всички.
Свилен