Здравейте на всички !!!
Hе съм писaла тук много отдавна , но за сметка на това сега вече мога да се похваля, че няма нито едно редче в този форум , което да не съм прочела. Когато ви открих, бях болна, дебела и отчаяна. Сега съм жизнена, щастлива и здрава (поне така се чувствам).
Накратко за изминалата половин година: Започнах с водно гладуване (9 дена ) после продължих на сокове около седмица и до коледа бях на плодове.през това време изгубих повечето от излишните си кг. Опитах се да премина на 100% суровоядство, но се оказа обречена кауза (поне за сега ). Менюто ми е веганско и сега е около 80% сурово, остава ми малко до целта , но и изкушенията са много. Не се оправдавам , но аз съм просто лакома, през този период се борих много с това (с огромните количества салата, с ядките, варената царевица и т. н. ). Понякога си позволявам и храни от консерва , като зелен боб, целина, гъби... , а варените тиквички със зехтин и копър не съм и помисляла да отказвам - просто ги обожавам.
От 3 дни съм започнала "пролетно почистване" със сокчета, мисля си поне месец да изкарам така и съответно имам въпрос , да спра ли да взимам спирулина на таблетки докато съм на сокове?
О и да не забравя - искам да пожелая успех и безкрайно много хубави моменти на всички бъдещи майки!!!!!