Ето го най-сетне и самият "подсъдим"
Оказах се в ролята на такъв , обаче , по лошо стечение на обстоятелствата..
, просто имах лошия късмет да попадна в полезрението на Ванина , точно както дребният дивеч попада в пастта на усойницата. Само че дивечът може да се бори само срещу змията, докато аз бих искал да се сражавам не толкова срещу "лицето Ванина" а срещу "явлението Ванина" !
Погледнете хубаво постовете на Ванина. Всички те носят едно натрапчиво усещане за
протест! Както и някакво сдръжано от добрите маниери, но прокрадващо се озлобление! "Няма компетентен радиестезист!" "няма енерголози" , "ММС е отврат" , "не признавам учени! - Кирлиян..Мирлиян" "Да си откриват каквото искат" "не се впечатлявам от книги и от статии" ...
Така че, просто нямах шанс да не бъда "наказан" и аз..
след като дори и най-великите учени не бяха пощадени ..
Обаче , явно целта на Ванина да се включи в нашия форум не е само за да ни охлади с негативност и да ни провокира да почнем да мразим и ние.. ( вероятно това е нейният начин да се чувства полезна..
) , а явно е и откровена провокация, чрез изнасяне на невярна информация! , но за това по-после..
Нека първо и аз да се заиграя малко с цитати..
Пак за пред аудиторията да изглеждаме интелигентни! Ами какво да правя, Ванина , държа на аудиторията! И тя държи на мен!
(За което съм й признателен! ) А и нямам нищо против и аудиторията да изглежда интелигентна пред мен
Даже адмирирам ..
Да бе отговора към мен изисквал подготовка А защо не? Просто реших да те удостоя с внимание, мислех че ще се почувстваш поласкана.., но се оказва , че дори и това те дразни...
Знам, че и друго също те възмущава , но .. наистина – подготвям си отговорите! При това - и към хората, които харесвам , и към тези , които не харесвам! Това е начинът да им покажа , че ги уважавам, без значение на мнението ми за тях..
Да ,наистина звучи прекалено себично всичко което пишеш."ВСИЧКО" означава , че си изчела всичките ми 1983 поста!? Въпреки че са „себични” ти ги изчете? Нисък поклон пред теб, Ванина!
В такъв случай обаче излиза , че тази тяхна характеристика не те дразни много
Ако пък съм сгрешил – защо все пак ги четеш, щом са себични ?
Вземи изнамери някой препарат чудо против себичност, дано да е ефективен и да помогне! Търсим, търсим, помагай и ти!
(Макар , че най-вероятно си доста заета да търсиш още много препарати за различни хора , които те дразнят все с нещо ..
)
Блазня се от мисълта и за него да бъда първия ( както и за Тодикамп) , който да пусне по-подробна информация (това е мое)
Ванина ,за теб вероятно е друго.. но за мен най-скучното нещо на света е да вървя в следи , оставени от други! Щом си прочела всичките ми постове, вече знаеш, че интересите ми са по отношение на препарати , методики и диагностики , които
не са популярни! Които не са стандартни! У мен като цяло почти нищо не е стандартно ... Нито музиката , която слушам (виж ми линковете в темата "поздрав"), нито колата , която карам, нито мебелите и интериорите, които проектирам, нито начина , по който се обличам..
Затова ровичкам и изследвам редки и екзотични методики, препарати и .. хора
Това ми е интересно, какво да правя..
Затова се припознах с Тодикамп, с АСД, с диагностиката по Жуков, (която извършваме само двама човека в БГ!) с криотерапията, хирудотерапията( пиявиците) , сухото гладуване, терпентиновите вани на Залманов, методът Капустин... и ако съм жив и здрав, ще работя за тяхното популяризиране у нас! ( А не за водораслите АФА например.. Те са си чудесни , но са твърде популярни и затова не са ми интересни..)
Възможно е наистина да не е правилно , но когато някой е пръв в нещо, той се гордее с това! Според теб за какво са спортът, олимпиадите..? За да бъдеш втори ли ? Или четвърти ?
Ето какво пише и Светльо в блога си:
Казвам се Светослав Стаматов и популяризирам информацията за третиране с Хлорен Диоскид (ММС). Аз съм първият човек в България, който официално стана част от екипа на Джим Хъмбъл и се гордея с това.
. И упорито изнасилване на хората разпространители на един или друг продукт, да тормозят хората за отзиви още при самата продажба. Оставете хората на спокойствие,
Тук се разчита на силни думи, на хиперболата. Какво мисля аз по въпроса:
Казано е в множествено число, което значи , че съм пъхнат в общия кюп на "изнасилващите за отзиви"
Ванина , да слагаме всички обекти под общ знаменател, само защото имали някои общи черти - само по себе си не е зряло като светоглед! Това си е , ще ме извиниш, чисто тесногръдие. ( "Всички блондинки са тъпи" , "всички адвокати са алчни"..)
Имало е
само двама-трима човека, които съм подканял да дадат отзив! И то защото са ми близки, затова съм си го позволил.
Ти няма да си съгласна, но чрез отзивите помагаме на хората! Хората не искат да четат теория , те искат отзиви! И са прави! Голямата тема за Тодикамп е прочетена 3723 пъти , а темата за отзиви -
8701 !! Но далеч не всичките 3723 кликвания означават прочит! Прочетена е само от стотина човека вероятно. Другите просто "минават" през нея за да отидат на отзивите , защото аз винаги давам линка към голямата тема! И точно тези , които не обичат да се "отзовават", търсят отзиви ревностно , когато на тях им загори брадата.. ( Ти не погледна ли отзивите преди да си вземеш Тодикамп ?
)
Да , знам какво ще кажеш - "отзивите продават" и затова се борим за тях!
Само че защо пропусна да ми копираш изречението , в което съжалявам, че недостигат отзиви не само за Тодикамп , ами и за всичко останало , що е лечебно?? И което може да бъде от полза на нуждаещите се?
а защо не заставите някой който няма полза от продуктите ви(има такива хора) да даде мнение ...все пак и това е мнение за продукта и то истинско.
Ама кого сме спрели да споделя, аз мнения по Тодикамп не съм трил.. Може и да има отрицателни, макар, че досега в интернет на такива никой още не е попаднал..
А това че някой "няма полза" от препарата трябва да видим на какво се дължи - ако е смятал да излекува с половин шишенце 30 годишен простатит.. това никой препарат на света няма да направи!
Ванина, хората тук ме познават и за тях е смешно и нелепо, да се надяваш (придошла тук преди месец) с няколко извадени от контекст изречения да се опитваш да им подмениш на съфорумците убежденията.. Обаче този форум се чете и от външни хора, които не ме познават ! Точно заради тях ще бъда принуден да си отворя устата за неща, които биха си останали скрити за аудиторията. Но както в началото споменах - след като дивечът е в устата на хищника, той е принуден да се бори.
1. Себичният (и комерсиален) бате Бино през ден е търсен за консултации! И дава - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ!По скайп, по телефон, в лична среща. И не за Тодикамп! Който не ме е потърсил, на него не съм обърнал внимание! Понякога отива по половин час, понякога - по един. Хората знаят , че ми е приятно, че не ми тежи и затова се обаждат. Удоволствието е взаимно!
А да ти кажа, никъде не съм обявил,че давам консултации..
Имам и 890 лични съобщения , сети се за какво са..
Май не съм като колегата ( и стар приятел) Иван ( който "вкара" ТЕС у нас), и който взема по 100лв за консултация по скайп, по 50лв за семинар и издаде книжле за 17 лв, когато аналогичните бяха по 3лв!
Може човекът, стиска му, заработва. Евала! Аз като не мога - пиша и консултирам без пари ..
Щом си чела постовете ми , знаеш , че в тях не разказвам за хербариите си .. Хиляди часове писане! Споделил съм за всичко, което съм преценил като важно и до което съм стигнал понякога с голям разход на време и средства.
Вероятно не са отишли напразно, защото имам десетки благодарствени писма! ( мога да ти ги покажа)
На всички не мога да угодя, съжалавям. И за това съжалявам( но философски !
), че един и същ продукт може хем да зарадва едного , хем да озлоби другиго..
2. Себичният и комерсиален бате Бино е единият от двамата в БГ , които извършват акупунктурна диагностика ("Биогалваничен способ на точковите отсечки") Ходи три пъти до Киев, даде 3-4000 лв. , взе че се научи.. Досега съм тествал само познати, включително и доста съфорумци.Не съм отказал на никого. И пак без пари... (С разговорите работата отива повече от час..
) Никъде не съм пускал и обява ..
(Май не е като д-р Вирджиния Георгиева , която взема по 180лв за компют. диагностика..)
3. Темата за Тодикамп си стои в този форум от пролетта! Не съм я пускал в никой друг форум, не съм я натрапвал по имейли като спам.. , не съм правил семинари.
В сайта на Андрей Тодика са изброени представителите по цяла Европа. Никой не е представил препарата на повече от страничка. На мен ми отне един месец! ( пълен работен месец!) Исках покрай Тодикамп деликатно да им предоставя и друга информация, която иначе би им убягнала! Информация, която ще им е от полза ако решат да поемат грижата за здравето в собствените си ръце и да не плащат за него!
4. Същото се опитвам да правя и покрай този пуст Тодикамп . Почти винаги гледам да преценя дали човекът отсреща е осъзнат и готов да извърши допълнителни мероприятия за оздравяването си , а не само да чака на един цяр, който и да бил той.. При това - с риск да ми се разсърдят , защото ги вадя от "зоната им на комфорт"
( да се прочистват, да гладуват..)
Обаче какво да правя , когато се чувствам много повече щастлив ако успея да мотивирам някого да промени нещо у себе си , отколкото да му продам 1 -2 шишенца...
(" Големите цели, макар и непостигнати , са ни по-скъпи от малките, макар и реализирани" Гьоте )
5. За съжаление, има още един аспект към темата "отзиви".. и той е
икономически! И с който е принудено да се съобразява всяко едно , дори и благородно дело..
Ванина , ти със сигурност никога не си имала собствен бизнес! Защото ако беше имала, щеше да знаеш калко е важно хората да знаят за това, което предлагаш! Ако не разберат за теб - фалираш! И всичкият потенциал , който е бил вложен в реализацията на твоята идея - пропада!! Няма го продуктът, няма я услугата , която си предлагала, без значение колко е била полезна за човечеството!!! Край с нея.
Ето , вече има десетина човека , които искат и чакат АСД! Нямат познати в Русия, не могат да си го доставят, а фирмите не се занимават да пращат по една кутийка зад граница.
Трябва значи някой да направи контактите, да проправи пътеката , да поеме риска ( от конфискация като "търговско количество") .. Направи го ти и ще ми е интересно дали няма да ти трябват отзиви!
Ааа, забравих , че те бях обвинил в излагане на невярна информация....
До колкото се сещам жената от Стара Загора не е пила само Тодикамп а и други неща, съвсем нормално е да не иска да дава категоричен отзив, И коя е тази жена, Ванина? В Стара Загора има поне 20 жени , които прилагат препарата. Ти как разбра аз коя имам предвид??
Да не би да се казва Маргарита Иванова?
Айде , ако обичаш, обади се утре на Маргарита (ако й нямаш номера , ще ти го дам
) и да си свериш "информацията"..
"
Ако си поръчваш ЦДС, не си поръчвай спрей за пръскане, ще получиш две празни шишенца по 50мл. за около 20 лева което мен ме шокира,"Преди малко се обадих на Светльо ( ММС ) и той като го чу това, щеше да падне от смях момчето
Утре ще се включи специално за "празният спрей от 20лв" .
А де да бяха панацеи без аналог по ефикасност само Тодикамп, ММС и АСД ...но те са десетки още много други и всичките предствени от производителите и разпространитгелите им образно казано че едва ли не ако се поръси някой гроб с тях човека ще оживее. Брей , то май няма изречение , от което да не извира омраза и отрицание..
Ако обърна внимание, Ванина , "без аналог" употребих за АСД, с което поне засега нямам нищо общо!
При това , така се изразяват хората , които са го ползвали.. Ти погледна ли поне отзивите в руските форуми? Или ще кажеш ,че и те са "изнасилени"..
Вие ако сте си приятелски кръг от години и сте пристрастни и не си забелязвате недостатъците, другите ги забелязват. Ами Ванина , тука приятелският кръг наброява 1560 човека..
А "вие, другите" колко сте ? ПРебройте се и докладвайте!
Аз мисля, че май достатъчно се позанимавахме с "явлението Ванина" ..
Обаче някой да не си помиси , че това е нещо лошо? Напротив ! "Лошо" и "добро" са само две субективни категории! Едно без друго не могат
"Където пее славей, наблизо има и змия" - Шекспир
Ванина, ние в този форум далеч не сме толкова съвършенни .. Не ни се удава да мразим така , както го можеш ти
Обаче пък сме толерантни към различните от нас и философски приемаме "честта" да ни се налага отвреме навреме да се отъркваме о техните "различности" .. Светът е пъстър , и с това е красив!
Това ни обогатява , и някак си "тренира" добродетелите ни ..
Затова , остани при нас!