Здравей. Тъй като очевидно съм останал като един от малкото тесни специалисти, ще се опитам да дам някакво мнение без да съм запознат с точния отговор на въпроса ти. Понеже такова "гладуване" е по-леко от другите гладувания, то по-лесно може да се прави. Повечето май от раз правят 10 дни. Аз бях правил 10 дни като за първи път, като за втори 21 дни. Обаче малко много ми дойде стреса след това и като минеше захранването стигах до 2 големи дюнера сутрин за успокоение. Така че хем е възможно, хем ако прекалиш може стреса да дойде в повече. Особено ако като цяло нямаш добри изградени здравословни навици.
Все пак, предвид, че 10 дни може да се прави от раз ....излиза, че може да направиш 3 дни, последвани от още 3 дни и после от още 3 дни.
Ако мислиш да го караш като начин на живот. Май след 3 дни "гладуване" следва 3 дни захранване, бих сложил 10-15 дни за успокоение и баланс. Така че примерно след 2-3 седмици пак може да направиш 3 дни ...2-3 седмици - 3 дни ...2-3 седмици - 3 дни ....2-3 седмици - 3 дни ....и така докато ти писне или забравиш какво си тръгнал да правиш
И в случая по-добри вариант ...това е 24 часа гладуване само на вода, веднъж седмично. Доста е голяма разликата между пълен глад и "гладуване" на плодове. Избираш си 1 ден в седмицата в който ще гладуваш и го правиш. В началото ще е кофти, но после ще свикнеш и след няколко месеца като се поизчистиш ще си супер. Ако те е страх толкова, може 1 ден с 2 плода седмично да правиш. Т.е. да гладуваш с плодове 1 ден седмично вместо 3 дни седмично ...така според мен няма да се налага да мислиш толкова кога да "гладуваш" по 3 дни на плодове и ще ти пасне по-добре като навик. Хайде, дано се получи нещо!