Забрана има , само че ти май не си чела изцяло смешния комикс , първа част. Останалото са го сътворили хора обичащи месо. Я ми кажи само , ти последователка на свидетелите на йехова ли си ?
един ден "смешният комикс" ще е основата, определяща твоята присъда, когато застанеш пред Големия Бял Престол... не бих желала да съм на твое място тогава, нито на мястото на присмиватели като теб....
надявам се своевременно да се покаеш, за да не се изпълнят за теб думите:
24 Понеже аз виках, а вие отказахте да слушате, Понеже простирах ръката си, а никой не внимаваше,
25 Но отхвърлихте съвета ми, И не приехте изобличението ми, -
26 То и аз ще се смея на вашето бедствие, Ще се присмея, когато ви нападне страхът,
30 Не приеха съвета ми, И презряха всичкото ми изобличение, 27 Когато ви нападне страхът, като опустошителна буря, И бедствието ви се устреми като вихрушка, Когато скръб и мъка ви нападнат,
28 Тогава те ще призоват, но аз няма да отговоря, Ревностно ще ме търсят, но няма да ме намерят.
29 Понеже намразиха знанието, И не разбраха страха от Господа,31 Затова, ще ядат от плодовете на своя си път, И ще се наситят от своите си измислици. 32 Защото глупавите ще бъдат умъртвени от своето си отстъпване, И безумните ще бъдат погубени от своето си безгрижие,
33 Но всеки, който ме слуша, ще живее в безопасност, И ще бъде спокоен без да се бои от зло.
относно въпроса ти дали съм от свидетелите, ще ти отговоря не за друго, а за да не остане някой с погрешна представа за мен - не, категорично не съм от тях и абсолютно не съм съгласна с много от техните учения.
освен това, аз вече писах - не принадлежа към никаква религиозна организация, деноминация и т.н. фирми и партии.