Благодаря Ви за отговорите, сега пък нов проблем ми се отвори.И се чудя какво да правя.Значи близо от месец живея сама и най-сетне имам възможност да се погрижа за себе си и да поработя върху себе си. Болките в коляното не са се обаждали от 2-3 седмици, но сега се появи нещо което не знам какво е. Та значи откакто живея сама започнах да работя върху себе си. Започнах прочистване по МАЛАХОВ съчетано с някои извадки от други книги-напр.БЯЛАТА книга на живота. Та направих 2-3 прочистващи клизми и ще продължавам да ги правя. Почти съм спряла месото, казвам почти, защото е възможно да си хапна рибка някой път. Дори и вчерашното барбекю на село не ме изкуши да си опитам свинска мръвка. Ям обаче млечни - малко сиренце, кисело мляко, козе кашкавал и отвреме на време яйца. Знам , че е важно и си разнообразявам менюто- картофи, боб, леща, спанак, ядки, овесени ядки и трици, зеленчуци, зехтин и т.н. Опитвам се и да медитирам, започнах да правя дишане на щастието и си правя разни упражнения, вкл. и за изпъване на грабнака. Незнам дали е свързано с промените ми, но забелязвам напоследък доста притеснителни неща. Значи аз по принцип сън на 32 години, в момента ми е добре сама и се опитвам да прочиствам полевата си форма. Досега съм нямала кръвно, напротив-често съм била с ниско. Забелязвам нещо което ме тревожи и бих ви помолила за съвет. Имам болки, то даже не е точно болки- миналата седмица беше като изтръпване, беше минало, сега пък имам нещо като стягане в областта на гърба, врата, малко ми се спи, а днес за пръв път ми се случи и да ми изтръпне главата-по-скоро от дясно. Значи усещам една лека скованост във врата и малко в рамената, все едно не ми стига кислород, лека замаяност, не мога имам чувството че от гръбнака до главата нещо кръвта вместо да върви нагоре, криволичи-малко смешно се изразих, но нещо такова усещам. Искам са кажа, че работата ми е на компютър. Чудех се какво да предприема, дали ще се справя сама, но някак си се притеснявам, четейки за такива страшни болести като множ.склероза, шипове, осеохондроза или нещо по-страшно. Чудя се на невролог ли да ходя, на личната ли и като знам че ще давам пари и изследвания, някак си ми е кофти. Само да допълня че инак не съм отслабнала на кг почти, а и тялом не чувствам слабост, но това нещо в гърба и врата и сякаш на моменти за секунда ми причернява, сякаш за един кратък миг си затварям очите. Какво ще ме посъветвате да направя?Преди месец си правих и рентген на коляното , а колко рентгени имам преди заради прекарани пневмонии.... Мислех си да отида на доплер? Не знам, какво бихте ми предложили?Дали ще мога да се справя сама отново или да давам пари за "компетентното" мнение?