При мен проблема беше вода в коляното може би 4, 5 години всяка зима към есента започваше да се възпалява и може би всеки зимен сезон дясното ми коляно се възпаляваше 4, 5 пъти.
Първата година просто ме наболяваше и леко се подуваше и аз не обърнах какво да внимание, но с всяка година положението ставаше все по лошо. Следващата година много се поду и разбира се отидох на лекар, казаха ми че трябва пункция която аз отказах и отидох при известен доцент който ми препоръчаха като спец в ортопедията, та той ми каза, че пункцията не е решение защото всеки път с водата ще ми изтеглят и смазката на коляното и е възможно на 40 години да куцам. Предложи ми серия инджекции в коляното да се калцира, но от шубе отказах и това защото иглата била като за слон дебела и голяма.
Стигнах до положение, че ако преди коляното ми се е възпалявало за ден, два сега се възпаляваше за часове, подуваше се 3, 4 пъти повече от нормалното и изпитвах адски болки, винаги имах вкъщи индометацин и с него пак за дни потушавах нещата.
От миналата зима от раз всичко приключи, без определена причина. В началото на сезона пак очаквах ''включване'', но нищо, нищо.
Аз единственото което се сещам да те посъветвам, защото аз се оправих без видима причина е да увеличиш движението и смления сусам в храната си.