Здравейте,
Рецептата за прочистване на черния дроб случайно я разбрах от един мой познат. Имаше камък на жлъчщата който доста го тормозеше и след тази процедура ехото беше чисто, болките изчезнаха. Разпространих рецептата на който се бях сетила - доста хора, но рецептата беше малко по-различна, т.е. не включва клизма и се пие само английска сол в в18.00, 20.00, в 22.00 се пие лимона със зехтина и след това сутринта в 6.30 и в 8.30 още по една чаша сол.
Въпреки това, поне петима хора които са я правили бяха доволни и бяха изкарали онези зелени нещица дето се рапространяват като снимки из сайта и форума.
Е, най- накрая и аз реших да направя едно такова пречистване. Причината е че напоследък цикъла доста ми закъснява и ми се появяват акне които не съм имала през живота си.Реших че е време да направя нещо по въпроса, тъй като отказвам вскакъв прием на лекарства. Като най-достоверна информация, винаги се облегам на гугъл България.(аз съм чужденка която даже не живее в България в момента.)
Така попаднах на този сайт и се влюбих в него. В къщи вече ми казватт че съм изперкала, тъй като за подготовката на това пречистване минах 90 % на суровоядство.През дните на подготовка си направих няколко клизми с вода - сол и урина и пих в продължение на няколко дена сок от ябълка-минимум един литър. Вчера ми беше денят в който пих лимона със зехтина и даже се напих и английска сол въпреки клизмите.
Настроила се бях да ми прилошее, но нищо, минах без прилошаване. Сутринта станах и имах позив за тоалетната. Много се надявах да излезнат от зелените нещица, но столицата ми беше зелена и нямах образувания като камъчета.
Успешно ли ми е било пречистването или някъде съм объркала в процедурата. Случвало ли му се е на друг да не изкара камъчета?
Мерси предварително,
Фостра