Здравей, 100% съм сигурна,че сърцебиенето ти е в следствие на недостиг на магнезии, вземи си калмацин и го пии успоредно с вигантола, да видиш как ще изчезне. Задуха най-вероятно се получава от сърцебиенето, един вид мозъка се опасява от аритмията на сърцето при сърцебиенето. Не подценявайте липсата на витамин д, и си го набавяйте ежедневно с излагане по 10-20 мин на ден когато слънцето не е силно /9:30-10:30ч. и след 19ч./. Стискам палци да нямате поече такива проблеми.
Относно проблемите със зрението посетете невролог, аз имах същата офталмологична мигрена и ме излекуваха за около два курса по месец с хапчета. След подобна криза ми се гадеше, имах адско главоболие през целия ден, само които го е изпитал на гърба си знае за какво говоря. Понякога ставаха в седмицата един път, друг път през ден.. Д-р Принова /прекрасен човек ипрофесионалист!/ от ВМА ми изписа съдоразширяващи лекарства, пъх ги около месец, след време пак имах криза и ги пих пак около две седмици и да чукна на дърво всичко свърши!