Здравейте!Благодаря на всички ви за съветите и гостоприемността!
Пълна липса на концентрация и почти всички характеристики на децата-индиго притежава моят син.Целия вчерашен следобед отделих на децата-индиго,прочетох общи неща или откъси от книги.Моля ви,препоръчайте ми книги,който мога да прочета по въпроса,Дънов и Анастасия започвам днес,поне имам време да чета докато съм в майчинство.
Рибке,тук се гвори за връщане на поведението в училище и тогава вече ще я втасаме.Но и без това лошата дисциплина се отразява на успеха,тъй като оценките не винаги са обективни,т.е. пишат му слаби оценки заради лошата дисциплина.От това следва пълна липса на стимул и нещата стават още по-зле.Водя го на какви ли не учители самостоятелно и всички те ми казват -"Не е възможно да има такива оценки,та мозъка му работи като бръснач" Да ама има слаби оценки и това е.Да се пукнеш!
Значи той не вижда смисъл да показва,това което може.Но продължавам да търся начин нещата да се подобрят.Определено доста се поразмислих от прочетеното вчера и ми въздейства положително(по-точно на отношението ми към него).
Бабче, записали сме го на плуване,ходи всеки божи ден.Но много често е "болен"та си мисля дали не издевателстваме над него по този начин.Мисля да отидем заедно на йога,да видим дали ще го заинтригува.А определено вече съм сигурна,че аз съм повече за психолог,отколкото детето.
Та за йогата - тук се спряга името на Рашко.Аз съм се насочила към Дамян,ащото ми е по-удобно мястото.Моля, пловдивската група да се включи с мнения!
Злояд,когато бях бременна,ходих на йога и там ме научиха на тази техника за носа,но не съм я взела на сериозно тогава.Другата рецепта задължително ще я опитам,върху себе си експериментирам всичко.
Титан,за млечните съм повече от сигурна,правила съм експерименти - два дни подред преди лягане пия една чаша мляко,вярвайте ми ,едва съм изкарала нощта.После два дни не пия мляко - нищо.И така се убедих че млечните не са за ядене изобщо.Може би инстинктивно преди това не съм ги обичала,така че не ми са проблем.Сега имам да откажа само едно месо,вече два месеца не съм го яла и не смятам да го ям.