Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Най-накрая намерих място,където ще се чувствам идеално!!!  (Прочетена 6218 пъти)

катеринка

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 171
Активен

катеринка

• Full member
  • Неактивен Неактивен

Казвам се Катя.От около два месеца ви чета всеки божи ден без пропуск.Имам две деца и съпруг и търся най-доброто за всеки от тях.Е,мисля,че успях!
До сега съм пробвала какво ли не,за да променя живота си,защото чувствах,че нещо не е както трябва.Естествено -НИЩО.Сега съм сигурна,че всичко е тук в този форум ,сред всички вас - невероятни хора!Вълнувам се много в момента и нищо друго не ми и два на ум...
Активен

vladi

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 486

Здравей, Кате, и добре дошла!  :love_026:
Разкажи ни за себе си, колко големи са дечицата? Заповядай в бебешката или детската тема.  :) Сега ми хрумва, че си нямаме тема за татковци, в която момчетата тук могат да ни дават напътствия как да повлияем да половинките си. ;)

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464

:kisss:Хайде , Добре дошла и от бата на форума tooth.То и за баби няма тема , ама нейсе...шъ чекам да дойдат и да си направим една дядово-бебешка/пардон/ бабешка ...
   На добър час и път в здавосовното живеене!!! :flowers2:
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

Antares

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 172

Добре дошла и от мен  :Content_22: Познато ми е вълнението, за което пишеш - и мен все още ме държи. Много ще се радваме да споделяш стъпките, които правиш в този толкова вънуващ свят на здравословния начин на живот. Много успехи от мен  :)
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580

Здравей Катеринка  :love_026:
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589

Ей, Катеринка  :Content_22:  здравей  :peperudi:
и аз се радвам, че ни намери  tooth
Активен
Намасте :)

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374

Казвам се Катя.От около два месеца ви чета всеки божи ден без пропуск.Имам две деца и съпруг и търся най-доброто за всеки от тях.Е,мисля,че успях!
До сега съм пробвала какво ли не,за да променя живота си,защото чувствах,че нещо не е както трябва.Естествено -НИЩО.Сега съм сигурна,че всичко е тук в този форум ,сред всички вас - невероятни хора!Вълнувам се много в момента и нищо друго не ми и два на ум...
Здравей Катя!
Надявам се че имаш богат опит за споделяне :)  Дори и да не е дал резултат пак е ценен  :pensif_29:
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

Лейла

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 313

Здравей Катя и добре дошла:)
Активен
Самотата е най-скъпо платената свобода.

катеринка

• Full member
  • Неактивен Неактивен

Добър вечер на всички,приятели!Какво повече да ви кажа за себе си - на 34 години от Пловдив.Синът ми е на 12, а дъщеря ми - на 2.Откриха ми астма и алергия към някои неща и от много лекари стигнах до една чанта лекарства.Отказах да стана спонсор на фармацията и на лекарите и тръгнах да търся други начини.Междувременно имам големи проблеми със сина ми - проявява агресия вучилище,оттам и успеха е нисък.Почнаха се едни психолози и тем подобни,накрая сес рещнах с една "нестандартна" психоложка,която ми подсказа,че две и две не прави пет ,както си мислех аз.Горе долу ме накара да видя как нещата са свързани.Понеже в момента нямам възможност да се срещам с нея(за което много съжалявам),започнах сама да навързвам нещата,които тя ми нахвърли.И ето ме тук.Все още не знам точно колко прави две и две,но ще разбера.

Mariiina,ти може да си ббаба,но си единствена.Аз не познавам други баби като теб и за това не можеш да си намериш компания може би.Много ти се радвам,внасяш класа във всички разговори,в които участваш.

Vladi,темата за половинките особено ме интересува,защото в къщи имам чувството,че си блъскам главата в стената на язовир"Антон Иванов"
Активен

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374

За астмата - избягвай да дишаш през устата, по-често си прави нети (промиване на носа) и пий достатъчно течности.
Тук има интересна рецепта на Свами Дев Мурти за лекуване на астма.
Забелязваш ли липса на концентрация  и свръхактивност у сина си? - ако е така давай му да пие затоплена вода ( с температура на тялото)
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

Хриси

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 65

Здравей Катя,добре дошла и от мен :)  :Content_22:
Активен
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318

Здравей Катя , аз зная ,че е абсолютно противопоказно при астма да се консумират млечни продукти , майка ми така се оправи от много тежка астма , след това пак почна и астмата и се върна. Сега е на кантара.
Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

:kisss:Привет, дъще!Благадаря за хубавите думи!Аз съм библиотекар в основно училище...значи имам представа от побеснели тинейджъри  tooth.Радвам се , че гледах синовете си в една по-стерилна от изкушения среда, та успяхме да ги опазим от тях!А на вас ,днешните майки и татковци ...леле,мале, майко мила....яки ви души деца, яки ви души!!!!Вчера и оня ден се разправяхме с едни хитряги...в моята библиотека има 4 компа за децата, и те са заключени за определено съдържание, обаааааче, хитрягите му с хитряги - вижте какво измислили- изтеглили само един кадър с такова съдържание и го пуснали под ново име на сайта, който няма нищо общо с ...и естествено си го предават един на друг...   Та, ето какво е моето мнение по този болезнен въпрос - нямат ангажименти и то такива , които да са им интересни и полезни!Какви отговорности имат те в дома?В едно затворен пространство 
/апартамента/, където  съответно възможностите са "затворени" ,ограничени...Природата е програмилрала човешкия организъм да е в естествената си среда, т.е. - навън...И точно в този период той преминава през периода за натрупване на упоритост!!!Малко ще се отклоня, за да поясня- Първите 7 г. се натрупва- сила, вторите- упоритост, третите- разум, четвъртите- мъдрост /това е символиката от библията на - лъва,телето,човека и орела/!Та изваден от естествения си начин на живот и в същото време развивайки ,заложената у него програма в неестествена среда получава се вътрешно напрежение което трябва да избие....и естественно избива...
    Та в естественната ни природна среда, т.е. навън и храненето е програмирано да е растително...Месоядствотое е остатък от много труден еволюционен период , период на оцеляване /ИЛИ,ИЛИ/ КОЙТО СМЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЕЖЕДНЕВИЕ!!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!
   Ставна мнооого теоретичо т.е. конско- а ти очакваш практически съвет...НО ако не си наясно какво правиш и защо го правиш , няма да устоиш.А що се отнася до практически съвети ,най-полезни мисля че ще ти дадат твои връстници които са преодолели подобен проблем , а от мен само това- приятни физически длъжности и занимания в дома и извън - футбол, йога- той трябва да реши!
Активен

ribkata

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 309

Здравей Катеринка  :fluretaa:
и аз съм нова и още не мога да се нарадвам на този форум и на хората, които пишат тук    :love_007: :love_007:
като теб имам подобно зверче, на 11 е, с него сме в тази трудна възраст; и той все проблеми с дисциплината, още от основното ги имаше, и концентрация няма, но успехът му е над средния, особено по предметите, които са му интересни; можел да е първи, казват, но колкото умен и буден толкова недисдисциплинаран, неорганизиран ...аз не го притискам за успеха, но за дисциплината се притеснявам доста. Тук, в Италия, той сега е в 6 клас, тоест горен курс и от миналата година върнаха важността на оценката по поведение, трябва да е поне 7 (системата е мин 6 максимум 10), иначе повтаряш годината дори да си отличник с 9 и 10 по другите... не знам как ще я докара;

Бабо Marrina супер си!! Много интересни неща си написала за възрастите!!! ако има някъде да прочета повече - съветвай моля  :flowers2:
Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

:kisss: МДААААААААА, не може без четене!!!От моя гледна точка всички родители трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  да прочетат книгите за Анастасия, Петър Дънов- за възпитанието, каквото намерят в нета за индиговите деца... и всичко каквото правят в къщи - към близките, към дейностите, та дори и към предметите ДА Е С ЛЮБОВ!!!!
    Вижете, мили мои , знам колко е трудно теорията да се приведе в практика, та аз самата все още се боря с много свои недостатъци и несъвършенства- но пък когато успея- идва ми да пея/а не мога/ :surpris_23:Та ако ние, чело-веците не се опитваме да оставим своя собствена и ДОБРА следа след себи си няма кой друг да го направи.Представете си само каква огромна БОРБА е преодолял нашият сперматозоид да стигне и се посее в клетката /има много хубав документален филм но на кой канал го гледах/ и да се пръкнем точно ние - а това е само едно беззащитно семенце, какво да правим вече когато имаме и някакви умения, да противопоставим  ли на тека, /течението/ на времето или да станем добри плувци и да го следваме? :heart_2:
Активен

ribkata

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 309

мерси, бабо, за индиговите бях чела нещо, а Анастасия тъкмо й се каня, тук я "чух" и съм си свалила и разпечатала първа и втора, ще имам за уикенда
права си че е трудно, но че и само ние сами можем и трябва
Лек ден!  :)
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580

...и аз трябва да седна да прочета  Дънов- за възпитанието на децата- усещам се, че постоянно нареждам, нетърпелива съм със сина ми , а и той вече започва да не слуша, мързи го да се мие, да подрежда, да учи.... :Confus_3: ...
Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

:kisss:Че то и мен си ме мързи, мързи  tooth.Ако знаете как искам някой да ми сготви, пък да ме покани на масата, пък после и чинии да измие...пък и мааалко да ме разтрие...ей олях съъъъ- некой да ме събуди!!!! :surpris_23:
Активен

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86

Здравей, Катенце
Добре дошла
Активен

Страницата е създадена за 0.07 секунди с 22 запитвания.