:kisss:Привет, дъще!Благадаря за хубавите думи!Аз съм библиотекар в основно училище...значи имам представа от побеснели тинейджъри
.Радвам се , че гледах синовете си в една по-стерилна от изкушения среда, та успяхме да ги опазим от тях!А на вас ,днешните майки и татковци ...леле,мале, майко мила....яки ви души деца, яки ви души!!!!Вчера и оня ден се разправяхме с едни хитряги...в моята библиотека има 4 компа за децата, и те са заключени за определено съдържание, обаааааче, хитрягите му с хитряги - вижте какво измислили- изтеглили само един кадър с такова съдържание и го пуснали под ново име на сайта, който няма нищо общо с ...и естествено си го предават един на друг... Та, ето какво е моето мнение по този болезнен въпрос - нямат ангажименти и то такива , които да са им интересни и полезни!Какви отговорности имат те в дома?В едно затворен пространство
/апартамента/, където съответно възможностите са "затворени" ,ограничени...Природата е програмилрала човешкия организъм да е в естествената си среда, т.е. - навън...И точно в този период той преминава през периода за натрупване на упоритост!!!Малко ще се отклоня, за да поясня- Първите 7 г. се натрупва- сила, вторите- упоритост, третите- разум, четвъртите- мъдрост /това е символиката от библията на - лъва,телето,човека и орела/!Та изваден от естествения си начин на живот и в същото време развивайки ,заложената у него програма в неестествена среда получава се вътрешно напрежение което трябва да избие....и естественно избива...
Та в естественната ни природна среда, т.е. навън и храненето е програмирано да е растително...Месоядствотое е остатък от много труден еволюционен период , период на оцеляване /ИЛИ,ИЛИ/ КОЙТО СМЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЕЖЕДНЕВИЕ!!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!
Ставна мнооого теоретичо т.е. конско- а ти очакваш практически съвет...НО ако не си наясно какво правиш и защо го правиш , няма да устоиш.А що се отнася до практически съвети ,най-полезни мисля че ще ти дадат твои връстници които са преодолели подобен проблем , а от мен само това- приятни физически длъжности и занимания в дома и извън - футбол, йога- той трябва да реши!