Здравей, Анелия
Имаш моя ръст, а преди две години и аз бях с повечко килограми, та знам как е да се чувстваш тежка, макар да не ти личат много. Аз отслабнах с ограничаване на храната, кардио на велоергометъра и танци. Но тогава храненето ми не беше както сега, а стандартното - месо, мляко, готвено и пр. Свалих 16 кг и фигурата ми някак изтъня, силуетът стана по-фин в сравнение с преди. Е, наложи се изцяло да си сменя гардероба, но това да е проблемът
Преди 4 месеца и нещо спрях млечните, месото и кафето от раз, минах на предимно (80-90 %) суровояден режим на хранене и смъкнах още 2 кг. Сега си поддържам 60-61 кг и се чувствам доста по-добре, само понякога коремът ми се подува. Нямам желание да свалям повече, по-скоро да се оформя, но то ще стане със спорт. Може би ако направя някой пречистващ режим, ще сваля още някой и друг килограм, но не ми е цел.
Успех със захранването, във форума и сайта има съвети и информация, които за мен бяха много полезни, надявам се и за теб да са. Аз се чувствам така, все едно влязох в един нов по-хубав свят, който ми дава радост, удовлетворение и е извор на постоянно вдъхновение да опитвам нови неща - и в храненето, и в начина на живот въобще. Мисля, че не бих могла да се върна назад.