Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Ехооо здравейте всички  (Прочетена 8118 пъти)

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27
Re:Ехооо здравейте всички
« Отговор #20 -: 25-03-2010, 19:15:18 »

Kiwi , Здравей и от мен :) Аз съм от отвеяните посетители на сайта ;) Ахахахаха :Р
Benato, имам идея :) Дай да отворим един магазин за готови продукти по рецепти на суравоядството и разни здравословни храни който готвиш ;) ахахаха :Р , че и такива като мен да могат да си похапват малко :) :D
Искам да ви кажа , че Стоянчо готви много хубаво :) ахахах :Р :) Ама на мен Рашко ми каза, че и аз ще си намеря някой ден мъж който да ми готви ;) И то здравословни храни... баш точно и само суравоядство малко ме съмнява :) па и аз не го искам още толкова .. поне за сега де :) не мога да гадая занапред. :)

П.С. Абе яжте квото искате :) Ама гледайте поне да е здравословно :) И сладко има което не е толкова вредно, правете си шоколади ест. у вас :) и си яжте :Р Торти , бисквити , бонбони :) Всичко що ви душа иска :)
П.С. А ако някой прави нещо, да не забрави да ме викне да дегустирам :) :D
 :whistling2 - emotloader:
« Последна редакция: 27-03-2010, 01:45:15 от eLLis »
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #21 -: 25-03-2010, 19:44:06 »

дегУстирам  tooth  викайте ме и мен :))
Активен

Zloqd

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1374
« Отговор #22 -: 25-03-2010, 22:20:40 »

Kiwi , Здравей и от мен :) Аз съм от отвеяните посетители на сайта ;) Ахахахаха :Р
Benato, имам идея :) Дай да отворим един магазин за готови продукти по рецепти на суравоядството и разни здравословни храни който готвиш ;) ахахаха :Р , че и такива като мен да могат да си похапват малко :) :D
Искам да ви кажа , че Стоянчо готви много хубаво :) ахахах :Р :) Ама на мен Рашко ми каза, че и аз ще си намеря някой ден мъж който да ми готви ;) И то здравословни храни... баш точно и само суравоядство малко ме съмнява :) па и аз не го искам още толкова .. поне за сега де :) не мога да гадая занапред. :)

П.С. Абе яжте квото искате :) Ама гледайте поне да е здравословно :) И сладко има което не е толкова вредно, правете си шоколади ест. у вас :) и си яжте :Р Торти , бисквити , бонбони :) Всичко що ви душа иска :)
П.С. А ако някой прави нещо, да не забрави да ме викне да дегостирам :) :D
Готвя .. че е здравословно здравословно е ама май само аз мога да си ги ям  tooth
Пък и ти едва ли ще се засилиш до Плевен да видиш какъв съм готвач. Като си взема уеб камерка (откога събирам средства за нея) може да снимам как изглежда някое от ястията ми.
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #23 -: 26-03-2010, 22:36:12 »

П.С. А ако някой прави нещо, да не забрави да ме викне да дегостирам :) :D
Той Рашко за мен ти е говорил 8) ;D tooth
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #24 -: 27-03-2010, 01:47:34 »

ААААаааааааааааааааааааааааа, дали?
Агахахгахахагаахга
Аз не мисля ;)
Ама ще го попитам!
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #25 -: 27-03-2010, 09:24:09 »

След великден трябва та си спретнем едно походче с Йогата :laugh:
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

катеринка

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 171
« Отговор #26 -: 27-03-2010, 10:33:40 »

Eйййй,аз още не съм се престрашила да се присъединя към тракийската група,но за похода викайте ме и мен.
Активен

eLLis

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #27 -: 27-03-2010, 21:22:30 »

Катеринка, какво чакаш ? :) Ние вече станаваме там малко като "Дядовата ръкавичка" , но е много приятно :)
Стоянчо, къде ? :) Поход , поход, ама къде да е :) И кога :)  :surpris_23:
Активен

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #28 -: 31-03-2010, 12:57:49 »

Здрастии!
Обичам много сладко и имам подобни склонности, но като гледам какви десерти се въртят тук от естествени продукти тръгвам към магазина за здравословни храни и ще забъркам нещо.....
Разгледай рецептите и ти
Активен

Страницата е създадена за 0.119 секунди с 22 запитвания.