имам и диплома,а за хипнозата не се притеснявайте,не тя е опасна,а това че не знаят къде ходят и какво виждат!
с граничните състояния може да се ходи навсякъде,както и телепатия,но всичко е въпрос на потребност,когато искаш нещо силно,то става. нищо не се прехвърля на поколението,което е изчистено,освен неизживяната карма.а за комерсиализма не се тревожете,като няма кой западен възпитаник да ви потоми,поне знаете къде да ме намерите.всичко което правя на хората ,съм минал през него. няма нищи опасно. най опасното е да четеш от книга и да опитваш техники. веднъж се отделих след четене на Мънроу,и се събудих разделен,половин час не бях на себе си. помогна ми че преди съм бил в подобно състояние след катастрофата,но не ви съветвам да си правите експерименти. а за болестите може да се чисти и рак,освен китката от депресии,а и да се спасите от простотията на контрагенти,"платоновите диалози",като техника,което е нещо невероятно. човешките възможности са невероятни,стига да сте готови да ги развиете.не се притеснявам от различните школи или вероизповедания.