Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Радвам се да ви напиша:ЗДРАВЕЙТЕ!  (Прочетена 3136 пъти)

byzovski

• New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Роден съм на 30.08.1958г.Живея интересно.За първи път пиша във форум,което е показателно за това,какво място заема в интересите ми експериментът живот.Даже
това,че вече мога да си служа с тая форма на комуникация за мен е още едно
страхотно предизвикателство.По-важното е ,че мога лично да ви пиша:чудесно е
да ви има всички вас!
Активен

vesselin777

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 364
  • what noone knows - nobody sees
Re:Радвам се да ви напиша:ЗДРАВЕЙТЕ!
« Отговор #1 -: 31-03-2010, 19:19:03 »

Здравей ! Доста интригуващо си се представил !
Активен
"Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве" - Дж. Кришнамурти

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #2 -: 31-03-2010, 19:22:09 »

Здравей! Един човек да напише, че живее интересно! Браво, продължавай така;)
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

byzovski

• New
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #3 -: 01-04-2010, 11:54:08 »

Ами,просто съм такъв.Само ,че едва когато намерих малко време за себе си почувствах радоста от живота.Сега търся вътрешна си хармония преди всичко и переспективата да мога да направя много от нещата споделени в саита ме въодушевява.Нямам все още необходимата практика в технологично отношение,но пък е прекрасно,ново,интересно!Четейки вашите писания ще се уча!Хубаво ми е,че имам вашето внимание!БЛАГОДАРЯ!
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #4 -: 01-04-2010, 12:41:57 »

Здравей, добре дошъл  :flowers2: Много точно си  казал- "едва когато намерих малко време за себе си почувствах радоста от живота" и при мен е така, чувствам се щастлива защото правя неща, които обичам  :peperudi: :heart_2:
Активен

byzovski

• New
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 01-04-2010, 15:54:08 »

Чак сега видях конкретните въпроси към мене.Понеже още нямам организацията необходима да извлека най добре написаната информация в саита,докато се науча ще бъда хаотичен.А сега:всичко което искам е себе си,защото установих,че съм като Шрек,т.е. лук-многопластов.А както пише Норбеков-всичко ни е дадено едновременно и запознанството със АЗ-ъ,било много работа!От 30.08.2008г.,т.е.,от 51-я си рожден ден съм веган/ако думата е вярна/,единствено мед и растителна храна-готвена и сурова./за мен Нова година и ново начало е рождения ден/На 50г. се чувствах по -добре от на 40г.Целта ми е на 60г., да се чувствам по-добре от на 50г.Какво да споделя друго:съпруга-от пролетта на1977г.,през казармата,сватбата на 02.12.1999г.,до ей сегичка, сме заедно.Работим заедно-тя ми е счетоводител и офис-мениджър.Синът ми е роден на 10.09.1980г.Дъщеря ми на 09.10.1987г.Внукът-на 23.05.2001г.На 21г.-съпруг,на 22г.-баща,на 42г.-дядо.Внукът носи моето име и за да не се размажа и ожълтя,засега-това е!
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #6 -: 01-04-2010, 18:28:36 »

Браво, Бъзовски, поредното доказателство, че човешката душа възраст няма. За съжаление много не могат да го осъзнаят и на твоята възраст вече много са физически и психически рухнали. Плюскат като за последно, пият като за последно (и наистина им е за последно на много).
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

vesselin777

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 364
  • what noone knows - nobody sees
« Отговор #7 -: 02-04-2010, 00:04:29 »

Томирис , за мое най-голямо съжаление си права . Много голяма част от по-възрастните ми познати пият и плюскат като за последно . Да не говорим , че баща ми , който е 54-ти набор , повечето дни ги завършва с "прекрасните" продукти на Тандем и бира от тея пластмасовите ( бонус 300 ml или нещо от сорта ) . Бъзовски , ти си истинска рядкост  :Content_14:
Активен
"Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве" - Дж. Кришнамурти

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #8 -: 02-04-2010, 11:42:09 »

Томирис , за мое най-голямо съжаление си права . Много голяма част от по-възрастните ми познати пият и плюскат като за последно . Да не говорим , че баща ми , който е 54-ти набор , повечето дни ги завършва с "прекрасните" продукти на Тандем и бира от тея пластмасовите ( бонус 300 ml или нещо от сорта ) . Бъзовски , ти си истинска рядкост  :Content_14:
Е, "Тандем" пак добре - поне съставките им на филетата са изписани на два реда, а не обичайното "Месо от ЕРД, подправки", което показва че са с една идея по-честни от другите. Ако пие само бира, пак добре. В нас се почва с аперитив, после се преминава през вино и за десерт - бира. И всичко това "за здраве". После ще ми разправят, че инфарктите от претоварване били.
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 897
  • :)
    • юнак-паликлечко
« Отговор #9 -: 04-04-2010, 04:53:20 »

Добре дошъл! :flowers2:
Поздравления за всичко постигнато дотук! Радвам се, че все още има хора, които не си казват "Ама вече съм стар/а, болен/на, уморен/а, нищо не става от мен, не мога" и прочие оправдания... Всичко може да постигне човек, стига да има воля и желание. Радвам се и че има още колеги-последователи на Норбеков в този форум  ;D. А с дъщеря ти сме наборки май  :D. Да ти е жива и здрава, както и всички близки.
Поздрави и много приятни минути във форума  :).
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------
Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #10 -: 04-04-2010, 17:24:53 »

Добре дошъл, Бъзовски! Интересно представяне имаш :)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #11 -: 05-04-2010, 13:23:43 »

Здравей, добре дошъл!
Браво на теб  :Content_14: Просто човек трябва да е отворен постоянно за нови усещания и преживявания. Твоето семейство как се храни? Ти как тръгна по този път?
Активен

Страницата е създадена за 0.06 секунди с 21 запитвания.