grow, прегледай ми тогава и по-ранните постове в този раздел
, има какво да ти хареса, стиловете са подобни, като цяло всички с гриф "музика не за всеки"
. ( Той и Шекспир не е за всеки..
)
От съфорумците само делфинчето се приближава по музикален вкус. По принцип много малко музиканти успяват да оставят своя диря след себе си, да прокарат нещо ново, различно,, оригинално. Аз харесвам точно такива . Останалите са само подражатели, певци за слава, доволни ако успеят да изкарат поне един -два хита , да ги покажат по телевизията ..
Точно с такива групи са пълни кошовете в супермаркетите по Европа ( а вече и при нас) - намалени до едно евро дискове. Музика , която никой не иска вече да си спомня. Наслушали й са се
А стойностната музика държи цена във времето. В музикалната световна столица Лондон 6 мес. съм обикалял по
втората употреба да изровя някъде по-евтино я Dead can dance, я This Mortal Coil, я Tom Waits, Renaissance , Stranglers, Future sound of London, я Мike Patton, Tuxedomoon и подобни култови неща - Няма. няма ги за по-малко от 9 паунда( за диск или плоча) . Даже "Стената" на Флойд , 21г след появата си , не можах да намеря за по-малко от 10 паунда.
Много са ми мили думите на един от големите дизайнери : "Най-скучното нещо на света е да вървиш в следи , оставени от други. "