То пък едно месо това, което го ядеш...
И аз като набивах тестено, пакетирано и рафинирано навремето не обичах особено плодове и зеленчуци. В сравнение с химиите, които приемах, природната храна ми се струваше безвкусна. Сега не мога да си представя да ям пак същите неща - сигурно ще пукна...Всичко е до навик.
Естествено, че ще успееш с необходимата дисциплина. В началото ще ти е трудно, но това не трябва да те отказва. Естествено, лишения има, особено когато сме навън, но пък възнаграждението после е голямо.
Хаха.... да, то май само на име се води месо, пък иначе боклуци
Значи и месо почти не ям... може да се каже, че се храня с боклуци за каквито се сетиш
Да, така е.... наистина и на мен безвкусна ми се струва природната храна. Ама те кой знае с какво ги тъпчат другите неща, за да са вкусни, но преди не се бях замислял толкова и си тъпчех организма с тях. Пък откакто намерих сайта и взех да се замислям и дори да се тормозя над въпроса какво ям... примерно вкъщи сега, баща ми взема някакви работи дето си мисли, че ще ям.... и аз ги гледам и почвам - това няма да ям, онова няма да ям.... викам му - то това пълно с боклуци само, онова има не знам си какви консерванти, направо ужас, сигурно доста ги стресирам нашите последните дни, от една седмица може би
лошото е, че като не съм свикнал да ям такава храна и почти нищо не ми е ясно... 2-3 работи знам само... салати зелени, домати, краставици, репички, лук и с това се изчерпва разнообразието ми от храна.... ама лошото е, че някакси .... храня се, обаче не се чувствам заситен и съм още гладен и се налагам пак някоя препечена филия с нещо да намажа, че иначе се чувствам все едно умирам... що така не знам
За кое възнаграждение имаш главно предвид ти ? Че за мен са важни възнагражденията нещо