Отдавна не съм писала, но все не ми остава време.
Последните 2 седмици съм предимно на плодове и току някоя салата - много смутита и фрешове. От цялата тази захар ще се вкисна накрая
.
Иначе в пречистванията съм много хаотична тия 2 седмици - ту пия ореховата настойка и карамфила, ту хума, ту гладувам на сокове за ден, или на смутита за 2, общо взето несериозна работа. Сега започнах и хряна, но поне него ще го хапвам по-сериозно. Може би, защото най-накрая виждам в него, разрешението на проблема.
Пробвах, смути с ягоди и пъпеш (той е внос, но вече бяха го купили...) и да ви кажа направо не се спряхме да пием, докато не препихме - няма толкова страхотно смути....
Иначе лайф из лайф - през ден бяхме нанякъде, голям релакс падна (отдавна не ми се беше случвало):
* плувахме в минерален басейн извън Девин насред планината, бяхме само ние (не съм привърженик на басейни, като знам колко вода се хаби и ми става лошо, но ходя 3-4 пъти в годината, само на такива по-специални като този в Девин и още един до Рибарица, понеже имат много сяра и лекуват);
* излежавах се цял ден на слънце на язовир Домлян и малко пикник, йога и дишане там, имаше един рибар близо до нас, та може малко да ме е помислил за не-в-час;
* разхождахме се в една гора до село Вазово - набрах малко билки - магарешки бодил и мащерка, търсихме челядинки, но естествено нямаше - намерихме, кога да търсим гъби
- ааа, в този ден пих само чай с мед и лимон, вечерта един фреш;
* в друг един ден, градинката прекопах, изплевих и полях (това го имам за релакс), след това спах следобед на една люлка на шарена сянка (много добре се спи на открито)...
Ето малко снимки:
от Девин
А това беше за пикника на язовира, беше много вкусно (ще сложа рецептата в другата категория) - салата и дресинг (щом и моя приятел го яде значи наистина е супер):
......искаше ми се да постна тези снимки, та и вие да се налюбувате и също да споделя, че пикниците са страхотно нещо, особено когато е приготвена сурова храна.