Бате Бино,ника е моето име по паспорт.Вече един съфорумец си нпомисли ,че не е така ,предложих ,да му пратя копие от личната си карта и паспорта за да се увери.Аз не ви лъжа.Който мисли ,че лъжа ,ще му ги пратя .Или е по добре да почна да лъжа ?.....хехехехехе....Така ли обичат хората?.....Възможно и да е така,което е обяснение за много от ситуациите в които изпадаме....хехехехехех...пак ти казвам,бате Бино-това ми е името ,малкото.имам 4 имена.първите две са лични ,после едно бащино и фамилия.Но това индианското име ,не ми е поставено от майка ми,аз си го поставих сам ,като за целта дадох една торба с пари на подкупните бг съдии.Няма да казвам мотива ми какъв е бил,но така са нещата наистина.Защо е това недоверие?...ако съм те метнал веднъж ,може,но нали не сме дошли тука да се лъжем ,в тоя форум.Ако е така ,останалите форуми са за това,там е пълно с всякакви хора.Аз мисля ,че този форум е стой най восоко в българския форумен свят ,защото е форум на суровоядците,и вегетариянците и затова стои нависоко от етична гледна точка.Тук няма място за измами.Мястото им е в другите форуми.Както има водач на крави ,така има и водач на мисълта.Храната е водача на мисълта,нали така?..Тогава чиста храна ,чиста мисъл.Чиста мисъл има оня които не изрича неистини.Какво да ти кажа повече от това..аз приемам нещата едно към едно както ми ги казват,а дали ще ме помислят за наивник не ме инетересува.както и аз казвам каквото мисля веднага.