Да речем, че на някого му е неудобно да си признае неговия метод и затова нищо не сте писали. Та, сам ще си отговоря на въпросите.... ако някой друг е в неведение като мен, което силно ме съмнява, но все пак знам ли... да не се чуди
Пък и да не взема аз да забравя кои са вариантите и да почна пак да се чудя. За дезинфекцирането... медицински спирт, ракия, гореща вода и сапун, оцет, кислородна вода 6%. Кислородната вода 6% я пишеше в оказанието и сигурно е най-добрия вариант, ама нямаше я в аптеката... от другите варианти не знам кой е най-ефективния, но ако някой ден стигна до клизматична изява, може да ги пробвам всичките и след това да помириша накрайника и ще пиша пак в темата да кажа кой ухае най-добре
Да речем, че тия дето не ползват накрайник, а само маркуч.. направо маркуча си потапят докъдето стигне и всичко им е наред
За това дали има смисъл след като не съм на растителна храна... смисъл има, вероятно е по-добре от нищо, ама не чак толкова. Щото ако се има предвид, че е най-добре да си направиш клизма с урина.. то пък за да си направиш такава трябва да си пречистен, а за да си пречистен достатъчно, трябва да ядеш сурова растителна храна най-добре... освен ако не е някаква конспирация на Мер това
Ама не ми пречи все пак да си направя и така клизма като се замисля... хем да свикна с това нещо, че то си изглежда малко странно и плашещо.. пък и трябва време да се свикне, така че може би втория път ще направя всичко перфектно и да ям повече треви дотогава
Що се отнася до лубрикантите и т.н., вероятно има 1000 начина, ама понеже не съм си пъхвал нищо досега в зона-табу... ще се наложи да стана опитна мишка и да пробвам върху себе си пак да видя с кое какво ще се случи. На бележката с иригатора пишеше вазелин и затова си взех вазелин.... но понеже съм скръндзав един такъв, затова мисля да пробвам и разни по-евтини и под ръка варианти - олиото и маргарина ми се струват идеални за проба. След това ще се върна да докладвам тук с кое е било най-добре... и кое евентуално ме е отказало от процедурата за 2 или повече седмици
Успех клизматици