Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Ехо,и аз съм тук :)  (Прочетена 6325 пъти)

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 30
Ехо,и аз съм тук :)
« -: 18-05-2010, 10:41:16 »

Здравейте,аз съм Веси. От няколко месеца започнах да се интересувам от суровоядство и вегетарианство.От 6 месеца не ям никакво месо.Спрях го след като попаднах на един филм,който може би сте гледали всички,казва се "Food metters".И преди това съм имала желанито да променя изцяло начина си на хранене,но да речем филма беше нещо като вдъхновение да го направя по категорично сега.Все още не се храня изцяло със сурова храна,но се старая по голямата част от храната да е сурови плодове и зеленчуци.С моя мъж преди 2 години си купихме къща близо до Търново и отглеждаме доста неща в градината.Не пръскаме с никакви препарати!Използваме само естествена тор,правим си я от остатъците от храна (обелки от плодове,зеленчуци и т.н).Когато има проблем пръскаме с отвари от чесън например или лайка и т.н.Все още се учим ,така да се каже ,на природосъобразен,здравословен живот и се чувстваме много добре.Радвам се,че тук можем да научим много неща за това и изобщо,че има хора,които споделят нашите възгледи за щастлив живот.
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 743
Re:Ехо,и аз съм тук :)
« Отговор #1 -: 18-05-2010, 11:00:44 »

Здравей, браво на теб :) Гледай Earthlings и съвсем ще се  затвърди отказа ти да ядеш месо  tooth
Голяма градинарка си била ти, щом компостираш освен всичко ..тъкмо ще даваш съвети на тия дето нищо не разбират, като мен :) :) :)
Е, първо ще трябва да си намеря градина де... ако не, мога в морската градина във варна да си избера някоя поляна и да си правя експерименти на нея  :whistling2 - emotloader:
Активен
"няма грешки, има само уроци"

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 18-05-2010, 11:27:59 »

градинарка,градинарка,колко да съм градинарка  :laugh: Той моя мъж доста повече градинарства от мен.Аз само акъл давам  :laugh:
Колкото до филма,гледала съм го и през цялото време ревах с глас. :'( И преди съм спирала да ям месо за по 1 година,но от 6 месеца откакто отново не консумирам, просто не мога да го гледам и като си помисля за месо леко ми се гади.
За ентусиазма с Морската градина ...хаха... добре ще стоят лехички с краставички и домати.Но не чакай дълго намери си своята градина :Cherries.Чудно е!   :peperudi:
Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
« Отговор #3 -: 18-05-2010, 12:01:12 »

:kisss:Добре дошла, добре дошла...е, аз май имам малко по-вече опит с градинката от тебе...каня те на виртуално гости тука във фесбука http://www.facebook.com/profile.php?id=1777284534&ref=profile  :heart_2:
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 18-05-2010, 12:08:43 »

О да, нищо чудно да имаш повече опит,аз съм съвсем нова в това начинание и изобщо не претендирам за много опит,но поне ентусиазум и желание имам много   :) Тука се надявам да срещна подкрепа.Искам да разгледам твоите градинарски подвизи обаче преди 2 месеца напълно си изтрих профила във Facebook и няма как сега да вляза да видя,но ще ми е интересно по някакъв друг начин да видя снимки.
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 18-05-2010, 12:16:24 »

градинарка,градинарка,колко да съм градинарка  :laugh: Той моя мъж доста повече градинарства от мен.Аз само акъл давам  :laugh:
Колкото до филма,гледала съм го и през цялото време ревах с глас. :'( И преди съм спирала да ям месо за по 1 година,но от 6 месеца откакто отново не консумирам, просто не мога да го гледам и като си помисля за месо леко ми се гади.
За ентусиазма с Морската градина ...хаха... добре ще стоят лехички с краставички и домати.Но не чакай дълго намери си своята градина :Cherries.Чудно е!   :peperudi:
Никаква градинарка не си значи... ти си акъллийка... само обичаш да даваш съвети, пък мъжа ти да върши цялата работа... ужас и зараза! :bleh
Браво за месото... аз си мисля, че дори и да откажа месото, сигурно един път в месеца ще ям... или на няколко месеца веднъж, ама ще видим   :essen:
Само ме е страх ако си засея, някой да не ми обере доматите... щото аз като видя нечия градина и винаги първата мисъл дето ми идва е как да се домогна до нея и да си откъсна плодовете и зеленчуците... после си викам не трябва да мисля така и спирам да мисля..  :whistling2 - emotloader:
Активен

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 18-05-2010, 12:26:31 »

(черен гарван)Ооо добре,значи няма да те каня в нашата градинка,като нищо може да и посегнеш ако не спреш да мислиш навреме  :laugh: А колкото да до акълийството,че то е най-важно! :) Ако няма кой акъл да дава за къде сме  :laugh:
Аз незнам какво толкова му се чудиш на това месо.Опитвал ли си да не ядеш изобщо месо за известно време.Има голяма разлика,наистина човек се чувства много по-добре.На мен не ми липсва,даже мога да кажа,че вкъщи се готви много по разнообразно и вкусно откакто не готвим месо.Не му се чуди,пробвай! НЕ вяравам,че е тооолкова трудно.Хахах сега,само да не кажеш,че те агитирам  :laugh: Но ако си решил да променяш нещо просто го правиш,защото времето не е много :)
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #7 -: 18-05-2010, 12:31:21 »

Хахаха, спирам да ти пиша, че почна и на мен да ми даваш акъл вече.... да се измъквам докато не е станало късно  tooth tooth
Активен

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #8 -: 18-05-2010, 12:46:11 »

Да,да спирай,че това с даването на акъл сега се опитвам да го отказвам и съм в абстиненция  :laugh:
Активен

newtantra

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38
  • Когато се превърнеш в нищо, можеш да бъдеш всичко
    • НОВА ТАНТРА
« Отговор #9 -: 18-05-2010, 13:52:53 »

Здравейте,аз съм Веси. От няколко месеца започнах да се интересувам от суровоядство и вегетарианство.От 6 месеца не ям никакво месо.Спрях го след като попаднах на един филм,който може би сте гледали всички,казва се "Food metters".И преди това съм имала желанито да променя изцяло начина си на хранене,но да речем филма беше нещо като вдъхновение да го направя по категорично сега.Все още не се храня изцяло със сурова храна,но се старая по голямата част от храната да е сурови плодове и зеленчуци.С моя мъж преди 2 години си купихме къща близо до Търново и отглеждаме доста неща в градината.Не пръскаме с никакви препарати!Използваме само естествена тор,правим си я от остатъците от храна (обелки от плодове,зеленчуци и т.н).Когато има проблем пръскаме с отвари от чесън например или лайка и т.н.Все още се учим ,така да се каже ,на природосъобразен,здравословен живот и се чувстваме много добре.Радвам се,че тук можем да научим много неща за това и изобщо,че има хора,които споделят нашите възгледи за щастлив живот.

ООО имам си адашка... поздравления и успехи и на двама ви  :peperudi: :flowers2:
Активен
◄ Промоции без край ►  http://proomo.info
НОВА ТАНТРА http://newtantra.blogspot.com,
ЕВА И АДАМ http://evaandadam.blogspot.com
▲ Ф А В О Р И Т ▼ О Ф И С ▲ http://fhold.blogspot.com
365 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАШ http://lovex365.blogspot.com

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #10 -: 18-05-2010, 13:59:34 »

Само аз ли съм "хардкор" и гледах Earthlinks открай-докрай два пъти? Веднъж сама, втори път за "пропаганда" към един човек (безуспешна)? Не ревах (никога не ми се е случвало на филм), нито се крих, нито си затварях очите. Понякога се чудя на себе си, как издържам сравнително спокойно подобни сцени, въпреки че съм чувствителен човек. После може да си представям образите няколко дни и да ме гложди, но в момента запазвам самообладание.

Браво за градинката! Винаги са ме радвали хората, които наистина правят нещо! Продавате ли продукцията си или е само за лична употреба?
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #11 -: 18-05-2010, 15:28:06 »

Само аз ли съм "хардкор" и гледах Earthlinks открай-докрай два пъти? Веднъж сама, втори път за "пропаганда" към един човек (безуспешна)? Не ревах (никога не ми се е случвало на филм), нито се крих, нито си затварях очите. Понякога се чудя на себе си, как издържам сравнително спокойно подобни сцени, въпреки че съм чувствителен човек. После може да си представям образите няколко дни и да ме гложди, но в момента запазвам самообладание.

Ами какво да кажа,може би е до моментна нагласа,що се отнася до филмите,а и не само.Може би ако го гледам втори път няма да се почувствам по същия начин  :surpris_23:
А иначе градинката си я гледаме за нас си само.Тя не е голяма,но си садим от всичко по малко  :) Имаме и овощна градина,круши,вишни,праскова,кайсия,ябълка,череша и 2 гинкобилоби :)Абе много неща сме сложили.
Активен

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #12 -: 18-05-2010, 15:30:28 »

Томирис ,Хах, нещо обърках там с цитатите дано да си разбрала отговора.Не съм много на "ти" с форумите.:)
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #13 -: 18-05-2010, 16:33:18 »

За какво са ти тия бинкогилоби, я си кажи ?  :peperudi:
Активен

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #14 -: 18-05-2010, 16:50:47 »

"Гинко билоба е едно от първите няколко най-употребявани лечебни растения в света. Все пак славата му в западния свят се носи от сравнително скоро - от няколко десетилетия. В китайската медицина се използва много отдавна. Листата му съдържат 198 активни съставки, които: намаляват количеството на образуващия се холестерол, поддържат еластичността на кръвоносните съдове, елиминират свободните радикали, стимулират мозъка, усилват паметта."
И това е най-общо казано.Прави се чай от листата.На нас ни ги подариха наши приятели.Подариха ни мъжко и женско защото за да се развиват трябва да са близо едно до друго.Интересни дървета са.
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #15 -: 18-05-2010, 16:59:09 »

"Гинко билоба е едно от първите няколко най-употребявани лечебни растения в света. Все пак славата му в западния свят се носи от сравнително скоро - от няколко десетилетия. В китайската медицина се използва много отдавна. Листата му съдържат 198 активни съставки, които: намаляват количеството на образуващия се холестерол, поддържат еластичността на кръвоносните съдове, елиминират свободните радикали, стимулират мозъка, усилват паметта."
И това е най-общо казано.Прави се чай от листата.На нас ни ги подариха наши приятели.Подариха ни мъжко и женско защото за да се развиват трябва да са близо едно до друго.Интересни дървета са.
Абе, не знам..... аз гълтах едни такива хапчета дето рекламираха по телевизията по собствено усмотрение, щото не ми се оросяват крайниците нещо и са ми студени и ръце и крака.... само дето единствения ефект дето усетих беше в сърцето, сякаш ми беше по-натоварено и имах като сърцебиене малко. Докато спях сякаш чувах в ушите си как думка.... и после питах доктора относно тези гинкоприми и работи и той каза, че при по-старите хора помагало и помагало за периферните кръвоносни съдове, но на моята възраст в сърцето се съсредоточавало, нещо подобно ми каза. И затова си викам да не вземе и на теб нещо да ти стане или на децата, или знам ли и аз... ти си преценявай вече :)
Активен

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #16 -: 18-05-2010, 17:06:55 »

Ми аз не съм използвала до сега гинко билобата.Не съм имала нужда,но да ти кажа не бих имала доверие на хапчета,които ги рекламират по телевизията.Вече има хапчета за всичко.Хапче да вдигаш самолета,хапче да преяждаш с боклуци и да не усещаш дискомфорт от това,хапче за радост,хапче за ....за всичко.Това е доста тревожно според мен.Хората разчитат на хапчетата да им оправят едва ли не целия живот....Не аз,ти внимавай с това :).
А нашите гинкобилоби още са мънички :) около 50см са но знам,че стават много високи.Виждала съм стари дървета.
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #17 -: 18-05-2010, 17:12:54 »

Ми аз не съм използвала до сега гинко билобата.Не съм имала нужда,но да ти кажа не бих имала доверие на хапчета,които ги рекламират по телевизията.Вече има хапчета за всичко.Хапче да вдигаш самолета,хапче да преяждаш с боклуци и да не усещаш дискомфорт от това,хапче за радост,хапче за ....за всичко.Това е доста тревожно според мен.Хората разчитат на хапчетата да им оправят едва ли не целия живот....Не аз,ти внимавай с това :).
А нашите гинкобилоби още са мънички :) около 50см са но знам,че стават много високи.Виждала съм стари дървета.
Аз й казвам да внимава.... тя ми вика на мен аз да съм бил внимавал  tooth
Ама верно много знаеш ти :bleh
Активен

veselah

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #18 -: 18-05-2010, 17:17:49 »

eeeeii  tooth
Активен

черен гарван

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #19 -: 18-05-2010, 17:25:49 »

eeeeii  tooth
Абе, това с гинкоприма беше преди.... сега напоследък само 2 хапчета срещу разстройство съм вземал, наложи се след като суровоблудствах със шкембе-чорба. Ама като четох книгата на Гълъбов за конспирацията срещу здравето, както и разни други линкове и работи дето намерих из сайта и форума и сега гледам да не пия от хапчетата. Ама исках да ти кажа какъв беше ефекта от този гинконещо си.... не знам дали е било, защото е на хапчета... ама ако усетиш негативен ефект от тази билка, пак пробвай да пиеш от нея след 20-30 години, тогава ще ти подейства както трябва. Но сега е добре да имаш едно наум може би, знам ли и аз..   :surpris_23:
Активен

Страницата е създадена за 0.103 секунди с 22 запитвания.