Здравейте,аз съм Веси. От няколко месеца започнах да се интересувам от суровоядство и вегетарианство.От 6 месеца не ям никакво месо.Спрях го след като попаднах на един филм,който може би сте гледали всички,казва се "Food metters".И преди това съм имала желанито да променя изцяло начина си на хранене,но да речем филма беше нещо като вдъхновение да го направя по категорично сега.Все още не се храня изцяло със сурова храна,но се старая по голямата част от храната да е сурови плодове и зеленчуци.С моя мъж преди 2 години си купихме къща близо до Търново и отглеждаме доста неща в градината.Не пръскаме с никакви препарати!Използваме само естествена тор,правим си я от остатъците от храна (обелки от плодове,зеленчуци и т.н).Когато има проблем пръскаме с отвари от чесън например или лайка и т.н.Все още се учим ,така да се каже ,на природосъобразен,здравословен живот и се чувстваме много добре.Радвам се,че тук можем да научим много неща за това и изобщо,че има хора,които споделят нашите възгледи за щастлив живот.