Ох... за съжаление съвсем не... но живот и здраве догодина по това време ще ми предстои захранване на бебче и... ще съм безкрайно благодарна ако някой отговори на търсенето на био зеленчуци... За момента лично аз се ориентирам на женския пазар... избирам си неща с неперфектно кръгла форма например... купувам си от бабите, които е малко вероятно да "внасят" и така... мъж ми ми се смее, че си деля плодчетата и зеленчуците на красиви и грозни
И аз така правя
, и приятелите много ми се чудят че избирам несиметричните, на места омачкани плодчета и зеленчучки. Но те са които имат вкус и чар, а и някои симетрични моркови са като зеленчукови годзили милите. От София съм и пазарувам от кварталното зеленчуково кепенче, където съм проверила, че всичко е от България, през другото време гледам да бера откъдето мина каквото мога, или от приятелски дворове, я магданозче, копърче, доматки, картофки и такива глезотии, дотам се стига че полазвам доматките на приятел от Плевен, но няма как. В София има в големия магазин ХИТ в Младост плодове и зеленчуци с био произход, не гарантирам че са био, но пък те и продаваните в биомагазините са единствените, които го твърдят. Щом живеем в България мисля трябва максимално да се възползваме от благините на БГ родовата общност, тоест братовчедката на съседката, че нейната най - добра приятелка, се чуди какво да си прави морковките, ами дайте ги насам, няма да отиват зян я
. А и се заздравяват социалните и роднински отношения.
. И не че улицата е най подходящото място, но не вреди да се оглеждаме, открих дръвче Гинко Билоба, да си седи самотно в Хаджи Димитър, а във аптеките се избиват да предлагат някакви магически гинко билобови елексири. Много полезна информация за млекцето в София.